Om Globeteam

Globeteam satser på komplekse it-projekter. Artikel bragt i ITWatch

Konsulenthuset Globeteam har fundet en særegen niche. Selskabet oplever både god indtjening og vækst indenfor kuldsejlede og kriseramte it-projekter indenfor det offentlige og det private. Men det er en ydelse man skal gå stille med dørene med, erkender topchef for konsulenthuset………

Artiklen er bragt i ITWatch den 11. juli 2018

Det er opstået lidt ved en tilfældighed. Og i dag er det blevet en selvstændig afdeling i konsulenthuset Globeteam. Under navnet Project Assurance går Globeteam på gaden og hjælper både private og offentlige virksomheder og institutioner, når store it-projekter vælter.

Området er blevet et satsningsområde for det fremadstrændende konsulenthus, men det kræver en vis forsigtighed, siger Claus Moldow, der er stifter og adm. direktør for Globeteam til ITWatch.

Vi startede med et projekt i Skat, hvor vi fik skabt en stor værdi,” siger han.

Projektet blev anført Jens Herman Krebs, en meget erfaren it-mand med en langstrakt karriere bag sig. Han var hentet til Globeteam fra IBM og trak efterfølgende sin kollega Preben Thalund Madsen med ombord i Globeteam til at stå bag det nye indsatsområde. Han sad i en direktørpost i IBM, men han kvittede sit job og kom herover. Han sidder med i Project Assurance i dag og sammenlagt er de snart syv i gruppen,” siger Claus Moldow.

De forstår it i detaljen. Men det handler også om at kunne forhandle. Det kan være at anbefale at bruge standardsystemer i stedet for en specialkodet løsning. Det handler om, at kunne forhandle en aftale igennem baseret på netværk og forståelse dybt nede i projekterne,” siger Claus Moldow.

Læs artiklen her. Ønsker du at læse hele artiklen, tilbyder ITWatch et gratis og uforpligtende prøveabonnement i 14 dage. Du skal blot indtaste navn og e-mail.

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


Er du Interesseret i at høre mere?

Få vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og bliv inspireret af spændende kundehistorier

Email

Fornavn

Efternavn

VirksomhedOptimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?