Om Globeteam

Globeteam satser på komplekse IT-projekter

Artikel bragt i ITWatch

Konsulenthuset Globeteam har fundet en særegen niche. Selskabet oplever både god indtjening og vækst indenfor kuldsejlede og kriseramte it-projekter indenfor det offentlige og det private. Men det er en ydelse man skal gå stille med dørene med, erkender topchef for konsulenthuset.

Under navnet Project Assurance går Globeteam på gaden og hjælper både private og offentlige virksomheder og institutioner, når store it-projekter vælter.

Teamet er anført Jens Herman Krebs, en meget erfaren it-mand med en langstrakt karriere bag sig. Han var hentet til Globeteam fra IBM og trak efterfølgende sin kollega Preben Thalund Madsen med ombord i Globeteam til at stå bag det nye indsatsområde. Han sad i en direktørpost i IBM, men han kvittede sit job og kom herover. Han sidder med i Project Assurance i dag og sammenlagt er de snart syv i gruppen,” siger Claus Moldow til ITwatch.

De forstår it i detaljen. Men det handler også om at kunne forhandle. Det kan være at anbefale at bruge standardsystemer i stedet for en specialkodet løsning. Det handler om, at kunne forhandle en aftale igennem baseret på netværk og forståelse dybt nede i projekterne,” siger Claus Moldow.

Artiklen er bragt i ITWatch den 11. juli 2018. Læs resten af artiklen her. ITWatch tilbyder et gratis og uforpligtende prøveabonnement i 14 dage. Du skal blot indtaste navn og e-mail.

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?