Om Globeteam

Globeteam på Digitaliseringsmessen 2015

Globeteam deltager på Digitaliseringsmessen 2015 den 1. oktober i Odense Congress Center, hvor vi er at finde på stand C7 sammen med vores samarbejdspartner Safewhere.

Globeteam har gennem de senere år etableret sig som en vigtig leverandør på det kommunale område – blandt andet som teknisk implementerings- og rådgivningspartner til Safewheres produktplatform for brugerstyring og føderation.

Adgangsstyring i den fælleskommunale rammearkitektur og de bagvedliggende støttesystemer SAPA, KY og KSD, som skal snart implementeres i kommunerne, er baseret på føderationsteknologien, og derfor står alle kommuner nu overfor at skulle erhverve en føderationsløsning.

Globeteam kan tilbyde en koncentreret analyse til en fast pris, der afdækker de økonomiske og forretningsmæssige fordele kommunen kan opnå med føderation, og som med udgangspunkt i kommunens konkrete situation og ambitioner kommer med anbefalinger til, hvordan I bedst kommer i gang med at tage føderationsteknologien i brug.

Globeteam kan hjælpe med alle aspekter omkring den kommunale digitalisering

Globeteam har dyb indsigt i alle aspekter omkring den kommunale digitalisering og tilbyder ligeledes strategisk rådgivning og ”bygherrerådgivning” til kommunerne, som hjælper jer sikkert igennem de udfordringer, I står over for, så I kan høste de gevinster, der ligger og venter på at blive samlet op.

På Digitaliseringsmessen står vores erfarne konsulter klar til at tage en uforpligtende snak om, hvordan vi bl.a. kan hjælpe kommunen med:

  • Et strategisk inspirationsoplæg til, hvordan kommunen opnår en sammenhængende it-platform, der både bidrager til optimering af sagsbehandlingen og samtidig giver en god oplevelse for kommunens medarbejdere og borgere/virksomheder. Herunder rådgivning omkring Den Fælleskommunale Rammearkitektur, mulighederne ved cloud-teknologi og brug af Open Source.
  • At få styr på it-afdelingens processer og blive fri af revisionspåtegninger. Herunder at skabe overblik over processerne og dokumentere de vigtigste, samt ikke mindst gøre dem let tilgængelige for medarbejderne.
  • Hvornår det er tid til at gå i clouden. Herunder hvilke data, I kan lægge i cloud, hvad indførelsen af cloud betyder for it-afdelingens ressourcer og kompetencer, og hvordan I – helt konkret – kommer i gang.

På gensyn den 1. oktober.

 

 

 

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?