Om Globeteam

Globeteam opnår Microsoft Gold Partner status på den helt nye Cloud Productivity kompetence

Som den første konsulentvirksomhed i Danmark har Globeteam opnået status som: Microsoft Gold Partner på Cloud Productivity. For at opnå denne titel stilles der krav til højt kompetenceniveau, høj kundetilfredshed og et højt antal dokumenterede kundesager samt et performancekrav til antal brugere, der er flyttet i Office 365 inden for det seneste år. Krav som Globeteam til fulde lever op til.

 

quote_icon Globeteam er som den første Microsoft-partner i Danmark blevet Guld-certificeret på kompetencen ”Cloud Productivity”. I kraft af deres tekniske kompetence og stærke kundefokus sikrer Globeteam at vores fælles kunder kommer godt i gang med Office 365” siger Kamilla Jørning Roost salgsdirektør Microsoft Danmark

Globeteams Gold Partner status’ værdi for dig og din virksomhed

Vores Gold Partner status er en blåstempling af vores kompetencer inden for Cloud og specielt Office 365 og er en indikation på, at vi er på forkant med den nyeste teknologi og er blandt landets bedste inden for vores felt. Det giver dig en sikkerhed for, at kvaliteten af vores ydelser er i orden.

Den opnåede Gold Partner status på Cloud spiller en vigtig rolle i Globeteams leverancemodel til Office 365, hvor vi foruden vores tekniske kompetence kan hjælpe dig og din virksomhed med at fokusere på den organisatoriske implementering og gevinstrealisering af de enkelte Office 365 services.

Samtidig kan du i kraft af vores Gold Partner status opnå nogle attraktive muligheder i forbindelse med Office 365 projekter og i support henseende. Her iblandt udvidet dedikeret Cloud support og mulighed for at få tilskud/”funding” fra Microsoft til de såkaldte ”Adoption activities”, som netop er et område, hvor Globeteam har en unik tilgang til at sikre brugernes oplevelse af de nye forretningsmæssige muligheder, som Office 365 giver. Dette sikrer, at gevinsten ved en Office 365 implementering langt overstiger omkostningerne.

Kontakt os for en uforpligtende samtale og hør, hvordan Globeteam kan hjælpe din virksomhed:

Peder Lind Sørensen
E-mail: pls@globeteam.com
Mobil: +45 3074 7474

Globeteam er Gold Partner inden for 4 områder

Microsoft opererer med tre niveauer af partnerskaber, hvor guldpartnerskabet er den højeste status, man som partner kan opnå, og er et bevis over for kunder og samarbejdspartnere på, at det faglige niveau er i top.

Med denne nye Gold Partner status er Globeteam nu guldpartner inden for følgende områder:

  • Collaboration and Content
  • Datacenter
  • Devices and Deployment
  • Cloud Productivity

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


Få vores nyhedsbrev

Nyheder, cases og faglige artikler


* skal udfyldes

Email*

Fornavn

Efternavn

VirksomhedOptimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?