En belønnende aflønningsstruktur

Globeteams forretningsmodel er en mellemting mellem et traditionelt konsulenthus og en freelance-model, hvor den enkelte konsulent og teamet er selvstændige ”cost centre”, og hvor aflønningen således er ligefrem proportional med resultatskabelsen.

Det vil sige, at du som konsulent i Globeteam er selvstændig, og du får dermed en variabel aflønning, som typisk er højere end i markedet. Til gengæld løber du selv risikoen på eventuel tomgang.

Det er et system, der belønner resultater, evner, samarbejde og afbalancerer interesser. Det betyder, at vi kan honorere vores konsulenter rigtig godt, samtidig med at der er fleksibilitet til at skalere op og ned for at imødekomme forskellige livssituationer.

Yderligere har Globeteam et attraktivt konsulentincitamentsprogram. Kort fortalt betyder det, at du kan blive tilbudt at investere og få andel i Globeteams overskud.
Du kan læse mere om Globeteams nøgletal her.

Globeteams forretningsmodel giver dig mulighed for en moderne professionel trivsel og en fleksibel levevis. Den bæredygtige forretningsmodel, som Globeteam har haft succes med, siden virksomheden blev stiftet i 2001, har medført højt specialiserede, selvmotiverende og maksimalt ydende konsulenter, som bringer kunder ind og fastholder kundedialogen, og det har gjort Globeteam til et af Danmarks mest anerkendte konsulenthuse.

Bliv en del af Globeteam

Er du interesseret i at blive konsulent i Globeteam, så send en ansøgning og et CV til blivkonsulent@globeteam.com

Vi glæder os til at høre fra dig!