Om Globeteam

Globeteam klar til oprustning på konsulentfronten

Efter LEGO-familiens kapitalindsprøjtning melder Globeteam sig klar til at udvide konsulentstaben med nye, dygtige konsulenter indenfor de tre fokusområder, business consulting, infrastruktur og udvikling.

Sidste uge bød på store nyheder for Globeteam, da det blev offentliggjort, at Kirk Kapital har opkøbt en tredjedel af konsulentvirksomheden.

Med investeringen bakker Kirk Kapital op om Globeteams ambitiøse strategi, som blandt andet vil kræve flere kræfter i fremtiden i form af dygtige konsulenter, som skal være med til at bære Globeteam frem mod de mål, der er sat for vækst i virksomheden.

En attraktiv forretningsmodel

Ved samme lejlighed erklærede Kim Gulstad, investeringsdirektør i Kirk Kapital, digitalisering som et vigtigt satsningsområde i fremtiden, ligesom han fremhævede den unikke forretningsmodel som noget af det, der gør Globeteam til en attraktiv investering:

”Jeg tog et møde med Globeteams bestyrelsesformand, Mogens Elsberg, om selskabets forretning, særligt om deres model, der består af selvstændige konsulenter. Den kunne jeg rigtigt godt lide. Det er et tema, som vi også ser fremover vil blive mere udbredt. Så det er interessant,” lød det fra Kim Gulstad, investeringsdirektør i Kirk Kapital.

Læs hele artiklen hos ITWatch: ”Lego-arvinger efter investering i Globeteam: Klar til mere it”

Den særlige forretningsmodel er netop en af de væsentlige årsager til, at Globeteam er i stand til at tiltrække og fastholde interessante kunder og engagerede konsulenter med stærke kompetencer indenfor forretning og it.

Læs mere om Globeteams forretningsmodel her

Kirk Kapital med på den lange bane

Kirk Kapital går som familieejet investeringsfond efter investeringer, hvor den kan ”tilføje værdi i markedet generelt,” som direktøren kalder det. Derfor kan Kirk Kapital ifølge Kim Gulstad ende med at være aktionær i Globeteam i mange år fremover.

”Vi er med i selskabet med en større post, og desuden har vi et langt længere perspektiv som ejer end en kapitalfond. Vi kan vente ganske længe på at sælge, gerne mere end 10 år.”

Se her, hvordan du bliver konsulent i Globeteam

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?