Om Globeteam

Globeteam fortsætter væksteventyret med overtagelse af M Solutions

Kim Overgaard Hansen 650webFoto: Kim Overgaard Hansen, stifter og tidligere administrerende direktør hos M Solutions

IT-konsulenthuset Globeteam er klar til at vækste yderligere ved at udvide forretningen og tilbyde eksisterende og nye kunder leverancer inden for økonomi- og relationsstyringssystemer. Det gør selskabet ved at overtage konsulentvirksomheden M Solutions.

Globeteam har siden 2014 haft en gennemsnitlig omsætningsfremgang på 21 pct. pr. år og fik ved årsskiftet Kirk Kapital som partner og medejere.

Selskabets ambition er at accelerere væksten yderligere de kommende år, og administrerende direktør i Globeteam Claus Moldow ser indslusningen af mindre konsulentvirksomheder som en mulighed for yderligere vækst.

Vi er i en vækstfase, hvor det giver god mening at udbygge vores nuværende forretningsområde. M Solutions er gamle kollegaer i branchen, som vi i forvejen har haft et meget positivt samarbejde med hos flere af de kunder, vi har i porteføljen. Vi ser frem til at få dem om bord i Globeteam,” lyder det fra Claus Moldow.

M Solutions er en uvildig dansk konsulentvirksomhed, som skaber værdi for kunderne via rådgivning, udvikling og implementering af forretningssystemer, økonomisystemer og relationsstyringssystemer (Microsoft Dynamics, ERP, CRM, BI m.m.) samt via integrationer mellem forretningskritiske systemer.

Kim Overgaard Hansen, stifter og administrerende direktør hos M Solutions, har sammen med sin partner valgt at omlægge den nuværende virksomhed og blive en del af Globeteam. Og de er meget tilfredse med, at sammenlægningen lykkedes.

Vi har fået muligheden for at lægge vores aktiviteter ind under Globeteam og blive en del af et større hus i stærk vækst. Det har vi gjort af flere årsager. Vi ønsker at kunne fokusere mere på vores faglighed ud mod kunderne og få mulighed for at arbejde på større, mere komplekse og tværgående digitaliseringsprojekter,” lyder det fra Kim Overgaard Hansen.

M Solutions forudser, at hele området for digitalisering vil vokse mange år frem og ser frem til i Globeteam-regi at kunne favne kunden bredere og gøre en forskel for kunderne i deres digitale transformationsrejse.

Ved at indgå i tværgående samarbejder med Globeteams dedikerede og fagligt kompetente konsulenter kan vi i højere grad udvikle og understøtte digitaliseringen af forretningen i de virksomheder, vi samarbejder med, siger Kim Overgaard Hansen.

Om Globeteam Globeteam understøtter virksomheders digitaliseringsrejse med de nyeste teknologier og velafprøvede it-løsninger. Vi er med på hele rejsen ved at rådgive, udvikle og implementere, til kunderne står med en velfungerende løsning, som støtter op om deres forretnings aktuelle behov. Globeteam har godt 90 konsulenter, der servicerer private virksomheder som Rockwool, Kromann Reumert og DSV samt den offentlige sektor, heriblandt Udenrigsministeriet, Domstolsstyrelsen, Danmarks Miljøportal og en række kommuner.

Kontaktinformation

For yderligere information, kontakt venligst:

Globeteam Claus Moldow, administrerende direktør Mobil: +45 26311 0001 E-mail: cm@globeteam.com

Pressekontakt i Globeteam Kirsten Bodil Nielsen Mobil: +45 2873 2820 E-mail: kin@globeteam.com

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?