Om Globeteam

Globeteam deltog på Microsoft Ignite 2016

Globeteam var stærkt repræsenteret på Microsoft Ignite 2016 med 6 konsulenter og 1 repræsentant fra salgsafdelingen.

Ignite 2016 bød på lancering af System Center 2016 og Windows Server 2016, og derudover var to af de helt store emner på konferencen ”Det nye trusselsbillede, og hvordan Microsofts Cloud løsninger hjælper med at sikre din virksomhed” samt ”Skabe innovation via løsninger i Microsoft Azure”.

Der er ingen tvivl om, at sikkerhed er et af de største fokusområder hos vores kunder i dag. Med mobile enheder, data i og uden for virksomhedens serverrum og øgede krav fra brugerne om mobilitet, ser vi et ændret trusselsbillede, som ikke længere er dækket bag kundens egne firewalls.

Med Microsoft Office365, Enterprise Mobility + Security (EMS) og nogle af de nye Security løsninger, vil kunderne opleve en øget beskyttelse af brugernes identiteter, enheder og data.

Løsninger vores kunder ofte ikke er i stand til at tilbyde på egen hånd, men som vi i Globeteam nu kan tilbyde at implementere hos vores kunder på en skalerbar og fleksibel cloud baseret bruger/måned model,” udtaler Peder Lind Sørensen, som sidder i Globeteams salgsteam.

Et andet emne på konferencen var øget innovation via IT, nærmere betegnet Azure løsninger. Der ligger et kæmpe potentiale i alle de data, som virksomhederne har liggende og disse data er ofte guld værd for forretningen. De opbevarer dataene, men de bruger dem bare ikke, og af økonomiske årsager er dataene tit placeret steder, hvor det er svært at bearbejde disse og skabe sig et samlet overblik. Med løsninger i Microsoft Azure er det muligt vha. f.eks. Datalake, Machine Learning og Analytics at udnytte disse data til at skabe et unikt innovationsgrundlag og forretningsmæssig værdi. Et område, som vi i Globeteam, fokuserer på, og hvor vi oplever stor interesse blandt vores kunder.

Under konferencen havde Globeteam arrangeret networking efter konferencedagene. Her havde kunder, partnere og deltagere fra Microsoft mulighed for at mødes og drøfte dagens input. Dette var en stor succes, mange deltog og der blev udvekslet ideer og holdninger. Noget vi vil forsøge at gentage igen næste år, hvor Microsoft Ignite afholdes i Orlando i dagene 25.-29. september, og hvor vi glæder os til at se endnu flere af vores kunder deltage.

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?