Om Globeteam

Globeteam deltager på Digitaliseringsmessen 2018

Globeteam deltager på Digitaliseringsmessen 2018 d. 27. september i Odense Congress Center. Besøg os på stand D5 hvor vi sammen med kunder og samarbejdspartnere vil sætte spot på løsninger til automatisering og understøttelse af arbejdsprocesser.

Globeteam har leveret løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner baseret på teknologier som kunstig intelligens/machine learning, robotics (RPA), chatbots og konfigurerbare procesplatforme. Vi deler vores erfaringer og giver konkret inspiration til, hvordan din kommune kan få værdi af disse teknologier. Du kan bl.a. opleve:

• Vores kommunale chatbots til intern og ekstern support, som gør det muligt for borgere og medarbejdere at få kontakt til kommunens supportfunktioner på alle tidspunkter. Det højner serviceniveauet og frigiver tid til mere komplekse opgaver.

• MinSamtale. En videosamtale-app til bedre borgerkommunikation, som giver borgere med særlige behov mulighed for at modtage rådgivning i eget hjem. App’en skaber øget tryghed og sparer tid og ressourcer til fysiske besøg.

Men værdien af teknologierne kommer ikke af sig selv – der skal være styr på fx processer, data og metoder til gevinstrealisering. Brug Globeteams modenhedsmodel til at vurdere, hvor forberedt I er til at kunne høste gevinsterne.

Kom forbi Globeteams stand til en uforpligtende dialog med vores specialister, der gerne giver gode råd til din situation. Dagen igennem vil vi endvidere holde en række korte faglige præsentationer om teknologierne, og hvordan I kan få værdi af dem.

Du kan læse meget mere om vores erfaringer med kommunal digitalisering på vores LinkedIn side “Kommunal Digitalisering” her, og på vores hjemmeside kan du gå på opdagelse i faglige temaserier om bots og procesautomatisering

Vi ses den 27. september!

 

Skærmbillede 2018-07-06 kl. 09.09.10

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


Få vores nyhedsbrev

Nyheder, cases og faglige artikler


* skal udfyldes

Email*

Fornavn

Efternavn

VirksomhedOptimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?