Fællesskab og det fulde ansvar

Som konsulent i Globeteam får du det bedste af to verdener. Gennem den særlige forretningsmodel nyder du godt af fordelene ved at ”drive egen virksomhed”, og samtidig er du en del af et professionelt fællesskab, hvor alle har en klar målsætning om tilsammen at være de bedste i branchen. Det giver et stærkt partnerskab og samarbejde med dygtige kolleger, sociale arrangementer samt personlig og faglig udvikling gennem sparring, vejledning og vidensdeling.

Den gyldne middelvej mellem en fast stilling og et uafhængigt set-up betyder, at du kan fordybe dig i det, du er bedst til, mens du får hjælp fra organisationen til de mere tidskrævende og administrative opgaver; den centrale administration tager sig af opgaver som salg, rammeaftaler, markedsføring, økonomi, fakturering m.m. Du får med andre ord mulighed for at være specialist og levere den ydelse, du er allerbedst til.

Som en del af Globeteam får du adgang til mange forskelligartede opgaver hos virksomheder i mange forskellige brancher, ligesom du får adgang til at deltage i større opgaver og offentlige udbud, end det ville være muligt på egen hånd. Det kræver en høj faglighed at være en del af Globeteam, og du skal være indstillet på at dele ud af den faglighed og bidrage til fællesskabet. Derudover skal du være åben for samarbejde på tværs af fagområder og stille dig selv og dit netværk til rådighed.

Ud over at have det faglige i orden skal du kunne arbejde sammen på tværs af mange forskellige fagområder og ”kulturer”, samtidig med at du skal kunne drive projekter selvstændigt.

Vi stiller store krav til dine faglige kompetencer og dit commitment over for kunden og din evne til at skabe varige relationer, men samtidig har du stor medbestemmelse over din arbejdssituation under ansvar for opgaven og kunden.

Bliv en del af Globeteam

Er du interesseret i at blive konsulent i Globeteam, så send en ansøgning og et CV til blivkonsulent@globeteam.com

Vi glæder os til at høre fra dig!