Om Globeteam

Esbjerg Kommune – Effektiv drift og digitalisering på skoleområdet

Læring gennem it er en helt central del af den danske folkeskole i dag. Med en målrettet indsats sørgede Esbjerg Kommune i samarbejde med Globeteam for, at kommunens 28 skoler nu lever op til de stigende digitaliseringskrav for en moderne folkeskole anno 2015.
Det sker blandt andet ved at omlægge skoleområdets it-platform, så den genbruger driftsrutiner fra kommunens administrative løsning og fungerer som en samlet enhed på tværs af skolernes personale, elever og lokationer. Resultatet er en ny platform, der tager højde for skolernes behov for at tilgå en skybaseret skoleportal, og som sikrer enkel og optimal drift.

quote_iconEsbjerg Kommune supporterer i dag skoleområdets forskellige behov med et minimum af administration baseret på samme kerne som kommunens administrative løsning, og hvor vi har mulighed for at lukke mere eller mindre op for brugernes behov på en intelligent måde. ” Esben Foverskov, Leder af IT-drift, Esbjerg Kommune

quote_iconDen it-platform, som Esbjerg Kommune har bygget på skoleområdet, forener i dag driften af kommunens arbejdsstationer og tilgodeser både skolernes faglige og teknologiske behov, herunder at eleverne også kan medbringe deres egne pc’er, iPads osv. og stadig have adgang til undervisningsressourcer i et skybaseret system såvel på som uden for skolen. ”  Jacob Elholm, Skole IT Konsulent, Esbjerg Kommune. 

Læs casen her

 

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


Er du Interesseret i at høre mere?

Få vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og bliv inspireret af spændende kundehistorier

Email

Fornavn

Efternavn

VirksomhedOptimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?