Om Globeteam

Endnu et flot regnskabsår for Globeteam

I Globeteam kan vi glæde os over, at vi i regnskabsåret 2016 omsatte for 143 mio. kr. og således vækster med næsten 13%.

Vi har de to forrige år nået vores vækstmål, og igen i 2016 ender omsætningen tæt på vores ambitiøse budget, ligesom vores bundlinje igen ender på et tocifret millionbeløb før skat.

”Det er med meget stor respekt for samtlige konsulenter og medarbejdere og en kæmpestor stolthed, at vi igen i år kan præsentere et rigtigt flot resultat for Globeteam, lyder det fra en tilfreds Claus Moldow, CEO, Globeteam.

”Det viser, at det er vigtigt at have et fælles mål at sigte efter og hele tiden holde os ajour og udvikle vores leverancer, og faktisk ser vi, at kunderne tager godt imod det arbejde, vi lægger i udviklingen og indgår flere nye aftaler med os”, fortæller Claus Moldow.

Derudover understreger bestyrelsesformand Mogens Elsberg, CEO hos Bluegaarden, at han har fuld tillid til, at Globeteam holder kadencen og fortsætter i samme stil:

”Globeteams positive udvikling giver os gode muligheder for at levere på kundeforventninger og at investere og udvikle i nye og effektive digitaliseringsløsninger sammen med vores kunder, som er essentielt for at drive vores forretnings fortsatte udvikling og vækst.

Den positive udvikling betyder også, at vi tiltrækker nye og højt kvalificerede konsulenter og medarbejdere.

”Det er en udvikling, som vi er rigtig glade for, og som betyder, at vi for at kunne følge med har udvidet med hele seks nye konsulenter i første halvdel af 2017 og senest med yderligere to nye ansigter i salg og marketing,” siger Claus Moldow.

Ny stor milepæl for halvårsregnskabet 2017

Kalenderen skriver juni, og resultatet af årets første seks måneder er lige om hjørnet – og vi følger vores budget og plan:

”Vores tre forretningsområder bidrager alle positivt til omsætningen og til vores bundlinje. Det er en tilfredsstillende udvikling, og allerede ved vores forestående halvårs­regnskab er omsætningen større end for samme periode sidste år,” fortæller Claus Moldow.

 

Kontakt

Claus Moldow, CEO, Globeteam
Mobil: +45 26310001
E-mail: cm@globeteam.com

 

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?