Om Globeteam

Morgenseminar for styrelser

En morgen med dynamiske processer og procesplatforme på agendaen

Foranderlige processer i staten, manglende fleksibilitet i de understøttende it-systemer og perspektiverne med en dynamisk procesplatform var temaet for et morgenmøde målrettet offentlige styrelser, som Globeteam afholdt tidligere i dag.

Inge Bograd og Per Andreasen, der begge er specialister inden for digitalisering af den offentlige sagsbehandling, var oplægsholdere.

Med udgangspunkt i Globeteams rapport om det statslige it-landskab inden for digital sagsbehandling kom de bl.a. rundt om, hvordan ufleksible og bredt favnende it-systemer (som bl.a. ESDH-systemer) ikke giver en tilstrækkelig understøttelse af processerne i den statslige sagsbehandling og derved er med til at bremse digitaliseringen. Og hvordan en procesplatform, der er gearet til at håndtere dynamikken i sagsprocesserne og foretage løbende tilpasninger og justeringer, kan være et værdifuldt alternativ.

Inge og Per gav en demonstration af Globeteams egen procesplatform Casewhere, som bl.a. giver mulighed for, at flere parter kan arbejde i samme sag på samme tid og frit bevæge sig frem og tilbage i en proces. Læs mere om Casewhere her

Også Professor Thomas Hildebrandt fra Københavns Universitet var på podiet for at fortælle om forskningsprojektet EcoKnow, som netop har fokus på at levere konkrete metoder og fleksible digitale løsninger til at understøtte videnstunge arbejdsgange i den offentlige sagsbehandling. Læs mere om EcoKnow projektet her

Ikke mindst bød morgenmødet på interessante spørgsmål og input fra deltagerne, der også havde mulighed for at bidrage med deres konkrete udfordringer, som de nedskrev på post-its, og som Per og Inge efterfølgende samlede op på.

 

Vil du vide mere om emnet, eller ønsker du at blive informeret om lignende arrangementer? Så kontakt:

Per Andreasen
E-mail: pan@globeteam.com
Mobil: +45 2427 7131

 

 

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?