Om Globeteam

Digitaliseringsmessen 2018: Oplev vores videosamtale app til tryg borgerkommunikation

Foruden muligheden for at hilse på vores chatbot kan du på Globeteams stand på Digitaliseringmessen (D5) også opleve videosamtale appen MinSamtale. MinSamtale skaber øget tryghed for ældre og andre borgere med særlige behov, som med appen har mulighed for at modtage rådgivning fra kommunen i eget hjem – via deres telefon, computer eller tablet. 

MinSamtale udgør en sikker, enkel, brugervenlig og intuitiv kommunikationsløsning for borgere med særlige behov, der skal have assistance fra kommunen og/eller regionen. Det er en app, der særligt henvender sig til de kommunale forvaltninger for “sundhed og omsorg”, “børn og unge” og “arbejdsmarked” til at komme i en tættere dialog med udsatte borgere. Det kan f.eks. være som supplement til fysiske besøg i hjemmeplejen, det kan være anbragte unge, bosteder eller personer i jobtræning og revalideringsforløb.

Mulighederne er store og kan defineres som ”alle scenarier, hvor der er behov for dialog over distance mellem en borger og kommunen.” F.eks. har en kommune foreslået at anvende appen til amme-vejledning for unge mødre.

Globeteam tilpasser teknologi og grafik i samarbejde med jer, så appen passer til netop de brugsscenarier og behov, som din kommune står med. 

MinSamtale understøtter effektive arbejdsgange

MinSamtale understøtter effektive arbejdsgange i kommunen ved, at borgerne har mulighed for at have “hjælpen med i lommen” og erstatte rådgivning og mindre kritiske tilsyn med videokommunikation. Hermed kan de blive tilset oftere, uden at det samtidig øger kommunens tids- og ressourceforbrug til bl.a. transport. Det frigiver samtidig mere tid til kerneopgaven, så medarbejderne får mulighed for at fokusere på de borgere, der har et reelt behov for fysiske besøg.

Med MinSamtale kan kommunen levere en bedre service til borgerne og høste de effektivitetsforbedringer, som er helt nødvendige, hvis kommunen skal leve op til politikernes forventninger om bedre og mere service for de samme penge.

Vores referencer tæller bl.a. en kommune, hvor MinSamtale supplerer det fysiske møde mellem borger og sundhedspersonale med hyppige og ofte kortere videomøder.

Vil du på date med en ekspert?

Fra kl. 14.10 – 15.10 har du mulighed for at booke tid til 10-minutters uforpligtende 1:1 speeddating med Mikkel Hempel, som er en af hovedkræfterne bag MinSamtale,  og få hjælp eller inspiration til at løse en konkret udfordring, som din kommune står med, hvor appen kan skabe værdi. Send en mail til Tina Mikkelsentmi@globeteam.com eller ring på 52191122 for at booke en tid.

 

Læs mere om Globeteams deltagelse på Digitaliseringsmessen her

 

Spørgsmål om MinSamtale?

Lægger du ikke vejen forbi Odense, kan du til en hver tid kontakte:

Per Andreasen
E-mail: pan@globeteam.com
Mobil: +45 2427 7131

20161116_PerAndresasen_3806a

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?