Om Globeteam

Digitaliseringsmessen 2018: Mød Globeteams chatbot til intern og ekstern support

I september er det tid til Digitaliseringsmessen 2018, og på Globeteams stand (D5) har vi fokus på løsninger til at automatisere og understøtte kommunale arbejdsprocesser. En af de løsninger, vi glæder os til at præsentere på messen, er vores chatbot til intern og ekstern support, som gør det muligt for borgere og medarbejdere at få kontakt til kommunens supportfunktioner på alle tidspunkter og få udført selv avancerede opgaver ved hjælp af kunstig intelligens.

Eksempler på, hvad chatbotten kan hjælpe med, er søgning i vidensartikler, oprettelse af sager i supportsystem, visning af driftstatus for systemer, bestilling af hardware og it-adgange etc.

Chatbot-platformen højner således serviceniveauet for både borgere og medarbejdere og bidrager til mere effektive arbejdsgange, idet at medarbejderne altid kan få hjælpe til deres problemer og komme hurtigt videre med deres opgaver. Endelig hjælper kunstig intelligens med at klassificere eventuelle sager korrekt og sikre, at alle relevante informationer er medsendt.

De primære gevinster for supportfunktionerne er, at kommunens supportmedarbejdere og sagsbehandlere får frigjort tid til de komplekse opgaver frem for at skulle besvare trivielle spørgsmål. Den korrekte sagsoprettelse gør endvidere, at supportmedarbejder/sagsbehandlere kan gå direkte i gang med at behandle opgaven.

Service på fuldt niveau med kommunens øvrige kanaler

Vi har implementeret vores chatbot-platform i Syddjurs Kommune, som har valgt en bred funktionalitet fra start med mange integrationer for at ramme flest mulige medarbejdere. For at løsningen samtidig skal være målrettet og relevant for den enkelte medarbejder, anvender den oplysninger om medarbejderen fra kommunens organisationsdatabase. Mantraet for Syddjurs kommune er, at chatbotten skal være mindst lige så god, som hvis medarbejderen anvender en af kommunens andre digitale kanaler.

Desuden er platformen p.t. under implementering i en anden kommune, ligesom den er kørende i et ministerium samt hos en række private virksomheder.

På Digitaliseringsmessen kan du bl.a. se en demo af vores chatbot, så kig forbi, hvis du overvejer, om din kommune skal ansætte en bot.

Hør projektleder Dorte Ougaard Kristensen fortælle om erfaringerne fra Syddjurs Kommune

På Digitaliseringsmessen kan du fra kl.11.15 – 11.30 møde projektleder og digitaliseringskonsulent Dorte Ougaard Kristensen fra Syddjurs Kommune på Globeteams stand, hvor hun vil fortælle om Syddjurs Kommunes mål, ambitioner og fremtidsperspektiver med chatbotten, ligesom hun vil dele overvejelser og erfaringer fra projektet. Læs mere her

Vil du på date med en bot-ekspert?

Fra kl. 13 – 14 har du mulighed for at booke tid til 10-minutters uforpligtende 1:1 speeddating med en af vores bot-eksperter Per Andreasen og Mikkel Hempel og få hjælp eller inspiration til at løse en konkret udfordring, som din kommune står med. Send en mail til Tina Mikkelsentmi@globeteam.com eller ring på 52191122 for at booke en tid.

 

Hos Globeteam har vi skrevet flere faglige artikler om bots og RPA-løsninger, som du finder herunder:


 

Temaserie om bots

Hent inspiration i Globeteams temaserie om bots. Botten kan i samspil med machine learning, kunstig intelligens og robotter være et værdifuldt værktøj til at understøtte en moderne organisation og til at skabe forretning og stærkere relationer til kunderne.

Læs også…

Se også vores temaserie “Automatiser dig væk fra trivielle opgaver”, hvor vi med en række faglige artikler sigter efter at formidle, oplyse og inspirere – med det formål at klæde dig på til at kunne vurdere tre procesunderstøttende teknologier og deres samspil.

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?