Om Globeteam

Digitaliseringsmessen 2016

Den 29. september deltog Globeteam på Digitaliseringsmessen 2016, hvor kommunerne kunne møde os til en snak om, hvordan vi kan hjælpe dem med at takle de strategiske og operationelle udfordringer ved den øgede kommunale digitalisering.

Vi delte stand med vores samarbejdspartner, Safewhere, hvor det fælles fokus var føderation og adgangsstyring i Rammearkitekturen.

Tak til alle dem, der lagde vejen forbi vores stand, hvor der hele dagen igennem var stor aktivitet. Mødte du os ikke på messen, men er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din kommune, er du velkommen til at kontakte os.

Følgende to KL- guidede ture lagde vejen forbi Globeteams stand:

Effektiv sagsbehandling (ESDH): Her kunne deltagerne høre Globeteam fortælle om, hvordan kommune kan høste øget værdi af deres ESDH-system med dialogbaseret implementering, som giver både ledere og medarbejdere større ejerskab over ESDH-systemet og en mere målrettet opsætning. Metoden kan også anvendes ved re-implementering af et eksisterende ESDH-system, ved implementering af SBSYS eller ved implementering af andre ”standard/ramme” systemer.

Se også vores føljeton om dialogbaseret ESDH-implementering her

Kommunernes rammearkitektur: Alle kommuner skal anvende en føderationsløsning for at opnå adgang til Rammearkitekturen. På denne tur hørte deltagerne Globeteam og Safewhere fortælle om, hvordan kommunen opnår det fulde udbytte af teknologien. Forretningsfordelene tæller bl.a. en mere sikker og effektiv brugeradministration samt mulighed for at give borgere adgang til udvalgte services.

Mød Niels Nordberg, it-arkitekt hos Ballerup Kommune: Efter KLs guidede ture havde flere mulighed for at møde og høre it-arkitekt Niels Nordberg fra Ballerup Kommune fortælle om hvorfor kommunen har valgt en ambitiøs føderationsløsning og er gået sammen med Egedal og Furesø Kommune og etableret Danmarks første fælleskommunale føderationsløsning, hvor de deler en række funktioner, herunder bl.a. opkobling til KOMBITs rammearkitektur.

Du kan også læse vores faglige føljeton om føderation, hvor vi bl.a. giver en grundlæggende introduktion til teknologien og fortæller om forretningsværdien her

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?