Om Globeteam

Digitalisering med omtanke

Har I styr på den digitale sikkerhed i din virksomhed eller organisation?

Hvordan ser it-sikkerhedsbilledet ud i jeres virksomhed eller organisation? Ved du, om I er forberedt? Har I en beredskabsplan? Gennemfører I løbende kontroller af jeres it-sikkerhed? Hvem er ansvarlig for dette? Og kender du det trusselslandskab, virksomheden befinder sig i?

Læs også: “7 grunde til sikkerhedsreview”

Der er høje omkostninger ved at lade stå til, når det kommer til den digitale sikkerhed. Nedetid, datatab, skade på virksomhedens omdømme, dalende kundetillid, usikkerhed blandt medarbejderne, tab af konkurrenceevne og genoprettelsesomkostninger kan bringe både private og offentlige organisationer i knæ.

Ovenikøbet nærmer vi os med hastige skridt den nye EU-persondataforordning, som træder i kraft i 2018. Den  vil medføre store stramninger og markant højere bøder fra dag ét, hvilket kan få konsekvenser for virksomhedens økonomi.

Der mangler med andre ord ikke grunde til at sikre et solidt sikkerhedsfundament på it-området.

Globeteam råder over et stærkt team af specialister, som har gennemført sikkerhedsreview af en lang række private og offentlige organisationer, og som har påvist umiddelbare Quick Wins vedrørende sikkerhed og driftsstabilitet.

Vi har stor erfaring med at designe og implementere løsninger, som er konfigureret i overensstemmelse med Microsofts best practices, og som er forankret i organisationen og understøtter forretningens mål.

Kontakt derfor Globeteam for at høre, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at gennemføre et sikkerhedsreview og på den baggrund komme med konkrete anbefalinger til forbedringer:

Henrik Gissel Szokody
Mobil: +45 4245 8797
E-mail: hgs@globeteam.com
Peder Lind Sørensen
Mobil: +45 3074 7474
E-mail: pls@globeteam.com

[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?