Om Globeteam

Få rapporten: Digitalisering af statens sagsbehandling

Dynamik er et nøgleord i statens sagsbehandling, men er sagssystemerne og myndighederne gearet til at følge med?

Rapporten er baseret på en spørgeskemaundersøgelse blandt 50 statslige myndigheder og giver grundig indsigt i, hvilke faktorer der er afgørende for, om statslige myndigheder får succes med digitaliseringen af deres sagsbehandling.

Fokus er på sagssystemerne og deres evne til at understøtte den dynamik og foranderlighed, der præger arbejdsprocesserne i staten som resultater af bl.a. ændringer i lovgivningen, ressortomlægninger og vedvarende krav om effektivisering gennem digitalisering.

I rapporten vurderer Globeteam desuden potentialet i en ny type af fleksible systemer til understøttelse af sagsbehandling i staten, som vi har valgt at kalde for konfigurerbare procesplatforme med ESDH.

Download rapporten her

 

Hvem står bag?

Undersøgelsen og rapporten er udført af Inge Bograd og Per Andreasen, der er specialister inden for digitalisering af den offentlige sagsbehandling.

Inge og Per er aktive partnere i forskningsprojektet EcoKnow, der skal levere værdi for videnstunge arbejdsgange, og ledes af professor Thomas Hildebrandt fra Københavns Universitet

 

Inge Bograd

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?