Om Globeteam

Digital procesunderstøttelse af “de små processer”?

Kan der være en god business case i at procesunderstøtte “de små processer” digitalt? — Svaret har hidtil været et rungende nej!

Det bekræftes af en ny rapport fra Globeteam om den statslige digitalisering. Målrettet procesunderstøttelse har hidtil været en velvoksen business case og har derfor været forbeholdt processer, hvor både sagsmængden og tidsforbruget er stort. Det har ikke kunnet betale sig at understøtte mindre processer på anden måde end med generelle ESDH-systemer, hvilket ofte er til stor irritation for brugerne, der ikke føler sig særligt godt hjulpet.

Men Globeteams nyudgivne rapport om det statslige it-landskab indenfor digital sagsbehandling viser, at der er håb forude, da en ny generation af konfigurerbare ESDH-systemer er under udbredelse og kan anvendes til både store og små processer.

Du kan høre mere om Globeteams rapport til gratis morgenbriefing torsdag den 5. januar i Skuespilhuset. Her sætter Globeteam og Formpipe fokus på de nyeste trends indenfor ESDH, og du kan også høre Flemming Feilberg, som er Project Manager i Anklagemyndigheden, fortælle om, hvordan kulturforandring, komplekse processer og integrationer til et bredt spektrum af interessenter og it-systemer favnes i et landsdækkende it-projekt.

 

Hvis du vil vide mere om Globeteam-rapporten ”Behov for gearskifte: Ny generation af ESDH – Konfigurerbare procesplatforme” eller om arrangementet, er du velkommen til at kontakte Per Andreasen:

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?