Er du Globeteams nye Udviklings-konsulent?

Det får du

Som Udviklings-konsulent i Globeteam bliver du en del af et stærkt fagligt team bestående af dygtige kolleger. De fungerer som stærke sparringspartnere, som du kan udveksle erfaringer med, og som kan give dig fagligt modspil. Det betyder, at du vil være omgivet af ligesindede, der er indstillet på at arbejde sammen om at nå til den bedst mulige løsning.

Din arbejdsdag byder på divergerende arbejdsområder, hvor du i vid udstrækning har medbestemmelse over din arbejdsbyrde og opgavetyperne.

Foruden sparring hjælper man sine kolleger til at skaffe nye opgaver, hvilket betyder, at alle får adgang til en stor kundebase og projektportefølje. Derudover får du mulighed for at deltage i større opgaver og offentlige udbud. Desuden er det muligt at deltage i spændende faglige og sociale arrangementer med dine kolleger.

Flere af vores udviklingsopgaver gennemføres i tæt samarbejde med vores partner i Vietnam. Det sætter os i stand til at løse endnu større og mere komplekse opgaver hos kunder på højt kvalitetsniveau og til konkurrencedygtige priser.

En anden væsentlig fordel ved Globeteams model er, at du har en stærk administration i ryggen, som tager sig af papirarbejdet, kontrakter, salg, rammeaftaler, markedsføring, økonomi, fakturering m.m., så du kan fokusere på de faglige udfordringer og komplekse tekniske problemstillinger.

Sidst men ikke mindst er der en god sammenhæng mellem indsats og belønning, hvor Globeteams forretningsmodel gør det attraktivt at yde en ekstra indsats.

“Jeg har friheden ved at være selvstændig, men samtidig kan jeg fokusere på konsulentarbejdet og på opgaveløsningen i stedet for alt det udenom,” Steen Lillelund, Udvikling 

Det får du
Du bliver en del af et stærkt team, som kan give dig fagligt modspil og sparring
Læs mere >>

Hvem er du?
Du er blandt de allerbedste på dit felt, og du motiveres af at realisere gevinster hos kunden
Læs mere >>

Mød Steen Lillelund
Læs hvorfor han valgte at blive konsulent i Udviklings-teamet
Læs mere >>

Opgaver i Udviklings-teamet
Det kan du komme til at arbejde med som konsulent i Development-teamet
Læs mere >>

Følg Globeteams konsulenter på Instagram
Her kan du følge Globeteams konsulenter på projekter, til faglige møder, sociale arrangementer og meget mere
Gå til Instagram >>

Bliv en del af Globeteam

Er du interesseret i at blive konsulent i Globeteam, så send en ansøgning og et CV til blivkonsulent@globeteam.com

Vi glæder os til at høre fra dig!