Om Globeteam

Den digitale ambition

Hvad er jeres Digitale Ambition? Globeteam hjælper jer til en operationel digitaliseringsstrategi, der skaber direkte link mellem de forretningsmæssige mål og de digitale tiltag.

De digitale muligheder er uendelige. Forretningens krav er ofte meget store – men ikke altid klart formuleret, og IT-afdelingen tænker ofte ikke så forretningsorienteret. Samtidig skygger en travl hverdag og den daglige drift ofte for en organisations samlede billede af og plan for, hvad der er de vigtigste digitale tiltag over de kommende 1-2 år. Tiltag som direkte understøtter organisationen i at nå sine forretningsmæssige og organisatoriske mål – og som kan forstås og kommunikeres klart og tydeligt af både ledelsen i både forretning og IT.

Med en samlet digitaliseringsstrategi – udformet ved hjælp af Globeteams ”Digital Ambition”-metode – får jeres organisation et billede af:

  • Hvordan organisationens nuværende IT-situation og digitale modenhed er
  • Hvilke strategiske forretningsmæssige og organisatoriske mål som det er vigtigst at understøtte eller muliggøre digitalt over de kommende år
  • Hvad IT-visionen og de digitale pejlemærker er, som alle digitale tiltag skal hjælpe med at indfri
  • Hvilken rolle IT skal spille i forretningens udvikling, og om man ligefrem skal være digital frontløber
  • Hvilke digitale muligheder og tendenser, der er relevante for organisationen at udnytte
  • Hvilke konkrete digitaliseringsprojekter, der skal igangsættes for at indfri organisationens forretningsmæssige og organisatoriske mål – og i hvilken rækkefølge
  • Hvordan den digitale transformation gribes an – herunder hvilke ændringer i IT-organisationen og forretningen, som er nødvendige for, at målene nås, f.eks. ændringer i kompetencer, processer, samarbejdsmodeller mv.

Globeteam sætter skub i jeres digitale ambition

Den digitale ambition og det tilhørende road map defineres i et kort, intensivt forløb i et samspil mellem forretningsledelsen, IT-ledelsen og Globeteams digitale forretningskonsulenter.

Forløbet er f.eks. relevant for organisationer, som står overfor store ændringer i deres markedsmæssige vilkår, organisationer som mangler en klar retning for udnyttelse af de digitale muligheder, eller organisationer, hvor forretningen og IT har svært ved at få skabt et fælles sprog og forståelse.

Globeteam har hjulpet både store og små organisationer i mange brancher med at fastlægge deres digitale ambition. Vil I høre mere om, hvad en digital ambition er, hvad den kan gøre for jer, hvad Globeteams erfaringer og anbefalinger til forløbet er – og ikke mindst, hvordan det konkret kunne gribes an hos jer, så tag fat i os og aftal et indledende uforpligtende møde.

Kontakt Jesper Vraa Nielsen, hvis du vil høre mere om Globeteams

For mere information, kontakt:

Globeteam hjælper med jeres digitaliseringsstrategi

Læs mere om Digitaliseringsstrategi her:

Digitaliseringsstrategi
Få lagt en digitaliseringsstrategi

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?