Om Globeteam

Cloud i øjenhøjde – få besked på mail, når der er nye indlæg i vores temaserie

I løbet af de kommende uger kan du på Globeteams LinkedIn side følge med i temaserien “Cloud i øjenhøjde – springbræt til forretningens digitale transformation.”

Vil du være sikker på, at du ikke misser et indlæg i dit newsfeed? – så kan du få direkte besked i din indbakke, når der udkommer et nyt indlæg i serien.

Tilmeld dig her

Gennem en række berigende artikler og konkrete kundeeksempler vil Globeteam over de kommende uger trække skyen ned i øjenhøjde og se nærmere på,  hvorfor den rummer så stort et potentiale, og hvordan din organisation kan forløse det bedst muligt. For nok er mulighederne store, men der er også væsentlige overvejelser og udfordringer forbundet med springet til clouden – bl.a. i forhold til at sikre en sammenhængende infrastruktur, få styr på sikkerheden og forstå de nye krav, som cloud stiller til organisationen.

I temaserien sætter Globeteams konsulenter fokus på, hvorfor din virksomhed skal have en strategi for cloud, og hvilke overvejelser I bør gøre jer omkring valget af strategi. Vi bringer bl.a. et interview med Nils Høgsted fra Danmarks Miljøportal, som gradvis har implementeret en cloud first-strategi og realiseret 50 % besparelser på drift og 20 % på udvikling. Vi skal også høre fra Simon Høgsbro, Direktør for Customer Succes hos Microsoft, som giver sit bud på fremtidsmulighederne for anvendelse af cloud samt de fordele og barrierer, som danske virksomheder oplever med en cloud first-strategi.

Du vil endvidere kunne læse Globeteams guide til en succesfuld strategi for cloud first udvikling, hvor vi trin for trin leder dig igennem de overvejelser, du bør gøre dig om udvikling i skyen.

I første artikel, som vi bringer i næste uge, fortæller Globeteams Kristian Præstgaard, hvorfor det er vigtigt for virksomheder at omstille deres forretning til cloud for nemmere at kunne udvikle og transformere forretningen digitalt.

Nyheder


Koncepter

It-review

Gennemfør et it-review i samarbejde med Globeteam og få et klart billede af, hvor effektiv organisationens it-indsats er, og hvordan du kan øge modenheden og forretningsværdien af den fremadrettet.
Cases

Esbjerg kommune – Fokus på brugernes behov

Esbjerg Kommune skulle effektivisere og professionalisere driften af deres klientplatform og samtidig imødekomme forretningens […]

info_512pxGREY

– I 2020 vil 83% af virksomhedernes applikationer, systemer og data være placeret i cloud.

– Kravet om digital transformation er i dag den vigtigste driver for, at virksomheder vælger at rykke i skyen (63%).

Andre væsentlige faktorer er muligheden for at udnytte nye teknologier som Artificial Intelligence (AI), Machine Learning (50%) og Internet of Things (45%).

Kilde: LogicMonitor, Cloud Vision 2020 

Kontakt

Har du spørgsmål til temaserien, er du velkommen til at kontakte:

Peter Langvad
E-mail: pl@globeteam.com
Mobil: +45 30864343

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


Er du Interesseret i at høre mere?

Få vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og bliv inspireret af spændende kundehistorier

Email

Fornavn

Efternavn

VirksomhedOptimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?