Om Globeteam

Brdr. Hartmann – Effektiv Windows 8.1 migrering

Globeteam bidrog til at fastlægge projektramme og sikre fælles forståelse for slutmål og omfang

Brdr. Hartmann stod overfor at skifte operativsystem fra Windows XP til Windows 8.1 på alle virksomhedens computere og valgte at inddrage Globeteam i projektet fra begyndelsen for at sikre et effektivt og gnidningsfrit forløb omkring migreringen. På baggrund af en fælles workshop fik Brdr. Hartmann etableret en projektramme, som identificerede alle problemstillinger og de konkrete aktiviteter til iværksættelse.

Læs case

Brdr. Hartmann ønskede at migrere til Windows 8.1, fordi supporten fra Microsoft på Windows XP udløb, og ud fra et behov for at have en platform, der understøttes af den nyeste hardware. Udrulningen af Windows 8.1 skulle forløbe kosteffektivt og til mindst mulig gene for brugerne, ligesom det var et krav fremadrettet at sikre en stabil og problemfri drift.

quote_icon Workshoppen med Globeteam har været et vigtigt udgangspunkt for, at vi har fået et fokuseret og effektivt projektforløb omkring migreringen til Windows 8.1. Globeteams konsulenter har mange års erfaring fra tilsvarende migreringer og ved, hvad der skal til for at sikre et stabilt og velfungerende operativsystem”. Mogens Jakobsen, It Manager Infrastruktur, Brødrene Hartmann A/S

Løsning

Globeteam gennemførte en workshop hos Brdr. Hartmann med alle de involverede parter i migreringsprojektet. På workshoppen blev den eksisterende infrastruktur gennemgået med fokus på Active Directory og Exchange. Herunder blev en lang række problemstillinger behandlet og afklaret omkring bl.a. passwordpolitikker, sikkerhedsopdateringer, anvendelse af nye og ældre teknologier og servere, og overførsel af data og indstillinger til den nye infrastruktur. Herudover var der fokus på at afklare spørgsmål i relation til selve udrulningen af Windows 8.1 forat få skabt overblik over hvilke typer af computere, udrulningen skulle finde sted på, samt hvilke drivere, der skulle benyttes.

Øvrige emner, der blev diskuteret, var brugerindstillinger, valg af antivirus-løsning og eventuelle øvrige sikkerhedsapplikationer, hvilke applikationer brugerne skulle have adgang til og vedligeholdelse i form af bl.a. fjernsupport, løsninger til back up af klienter m.m.

Resultat

Med workshoppen har Brdr. Hartmann fået fastlagt en fokuseret projektramme og skabt en fælles forståelse for projektets slutmål og omfang. De har fået synliggjort de muligheder, udfordringer og overvejelser, der skal tages stilling til og håndteres for at komme sikkert i mål. Globeteam udarbejdede et dokument med alle konklusionerne fra workshoppen og en oversigt over de aktiviteter, der skulle iværksættes for at opnå en effektiv og gnidningsfri migrering til Windows 8.1.

Efterfølgende har Globeteam bistået med bl.a. System Center Configuration Manager, opgradering af Active Directory og sikkerhedsopdatering af Windows.

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?