Om Globeteam

Ansatte i Odense Kommune logger på med NemID

18.000 ansatte får nem adgang til målrettede nyheder og genveje til fagsystemer

NemID_foto_415_web

I Odense er det ikke kun borgerne, der skal betjene sig selv via nettet. Kommunen har netop sat en ny fælles sikkerhedsløsning i drift, som dækker medarbejdere såvel som borgere. Den giver adgang til NemID og betyder, at 18.000 medarbejdere allerede nu har adgang til målrettede nyheder, relevante links og hurtige genveje til fagsystemer på kommunens medarbejderportal. Den nye fælles, internet-baserede loginløsning bygger på SafeWhere Identity-produktet, der både er koblet op mod NemID (via NemLog-in) og Odenses interne Active Directory.

Læs case

quote_iconSamarbejdet mellem Odense Kommune og Globeteam har engagementsmæssigt været outstanding. I løbet af 6 uger stod vi med en innovativ og fremtidssikker it-løsning, som giver de ansatte i kommunen mulighed for at logge på vores medarbejderportal med NemID.” Allan Schiellerup Bager, digitaliseringschef i Odense Kommune

Udfordring

I forbindelse med relancering af kommunens medarbejderportal skulle 13.000 ansatte, der ikke dagligt arbejder ved en computer, have adgang til portalen med NemID og gå videre til andre systemer, kunne læse og tilgå data, uden at angive sin private NemID-konto igen.

Løsning

I samarbejde med Globeteam udviklede Odense Kommune sit eget identifikations- og sikkerhedssystem FIOL (Fødereret Identitets- og OrganisationsLøsning), som er koblet op mod NemLog-in, og som sammen med brugerens NemID, i dag gør det muligt for de sidste 13.000 ansatte at logge på. Løsningen er baseret på føderationsproduktet SafeWhere Identify, som udover at være koblet op mod NemID (via NemLog-in), er koblet op mod Odenses interne Active Directory.

Fordele

18.000 ansatte i Odense Kommune kan med NemID få adgang til målrettede nyheder, relevante links og hurtige genveje til fagsystemer. Med FIOL-løsningen opnås effektiviseringsgevinster af de kommunale arbejdsgange og letter arbejdet for de ansatte i Odense Kommune. Ligesom der opnås en forenklet brugeradministration og support.

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?