Om Globeteam

Lifetime – Single sign-on med Facebook

banner

Lifetime er en af Storbritanniens største udbydere af offentligt støttede uddannelses- og træningsforløb til privatpersoner og ansatte hos virksomheder inden-for bl.a. service- og sundhedssektoren. Konkurrencen med andre, lignende udbydere er skarp og for at differentiere sig, ønskede Lifetime at tilbyde deres ca. 15.000 årlige kunder single sign-on til alle applikationer på virksomhedens e-læringsportal. Globeteam implementerede en løsning baseret på føderationsproduktet Safewhere*Identify, som foruden single sign-on giver portalens brugere mulighed for at anvende eksisterende login-oplysninger fra deres Facebook-profil.

Læs case

quote_icon

Globeteam’s consultants are leading federation experts and have helped us implement a highly flexible solution that allows us to offer our learners easy access to progression information and e-learning materials throughout their learner journey. We see the solution as part of a wider Identity and Access Management strategy, where Identify will be used as a platform for all systems where appropriate.” Dan Hemming, Technical Architect, Lifetime

Løsning

Globeteam tilbød Lifetime en løsning baseret på føderationsserveren Safewhere*Identify, som distribueres fra Globeteams datterselskab Safewhere. Identify under-støtter et bredt spektrum af login-metoder fra bruger-navn/password til sociale logins som fx Facebook og LinkedIn.

Løsningen giver Lifetime mulighed for at tilbyde forskellige login-metoder som basis for adgang til deres forskellige applikationer. Efterhånden som Lifetime ønsker det, kan de udvide antallet af login-muligheder. Med en føderationsløsning har hver bruger kun én identitet, som fungerer på tværs af alle systemer, og derved bliver brugeradministrationen centraliseret et sted.

Projektets resultater

I samarbejde med Globeteam har Lifetime implementeret en løsning, som giver deres kunder mulighed for at bevæge sig på tværs af de forskellige applikationer på e-læringsportalen med kun et enkelt login. Foreløbigt har Lifetime implementeret single sign-on med brugernavn/password og med Facebook. Det giver en meget større tilgængelighed for brugerne, hvilket er en væsentlig konkurrenceparameter for Lifetime.

Lifetime har samtidig fået en løsning, som passer ind i virksomhedens vision om at udbrede single sign-on til mange flere af deres systemer og applikationer – også for medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere – da løsningen nemt kan skaleres.

Næste planlagte skridt er, at Lifetime’s medarbejdere skal kunne tilgå e-læringsportalen samt en OpenID-baseret applikation hos en samarbejdspartner med de login-oplysninger, de i forvejen anvender på det interne netværk.

 


Ennova tilbyder kunderne en sikker og brugervenlig SSO-løsning

Ennova oplever, at SSO (single sign-on) i stigende grad er et krav fra markedet. Derfor leverede Globeteam en sikker løsning til adgangsstyring baseret på føderationsproduktet Safewhere Identify

Lundbeck – Klientoptimering giver målbare gevinster

Medicinalfirmaet Lundbeck ønskede at øge produktiviteten for hver medarbejder med 15 min. om dagen […]

Anklagemyndigheden – Ny SharePoint hjemmeside

På mindre end 6 måneder lykkedes det Anklagemyndigheden at gå live med en ny […]

RPC Superfos – It skaber strategisk værdi

Superfos ønskede at koble IT og forretningen tættere sammen for at trimme og effektivisere […]

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


Er du Interesseret i at høre mere?

Få vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og bliv inspireret af spændende kundehistorier

Email

Fornavn

Efternavn

VirksomhedOptimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?