Om Globeteam

Aqoola – Unik løsning til håndtering af faktura

aqoola-partnere1

Aqoola så et hul i markedet for et par år siden og investerede i udvikling af en moderne og fremtidssikret platform til digital fakturahåndtering baseret på SharePoint Foundation 2010. Med løsningen driver Aqoola i dag en succesfuld virksomhed, der tilbyder kunder at håndtere komplekse faktureringsprocesser elektronisk, uden at kunden skal bekymre sig om en stor og dyr it-infrastruktur. En løsning, der med få enkle skridt kan hjælpe virksomheder med at holde omkostningerne nede og forbedre produktiviteten.

Læs case

quote_iconAqoola har ikke fået den løsning, vi har bedt om. Vi har fået den løsning, vi har brug for. Globeteam har en rigtig god forståelse for vores kunders problemstillinger, og det har været udslagsgivende for den digitale faktureringsløsning, vi sælger i dag.” Erik Staalby, CEO Aqoola

Udfordring

Mange virksomheder får i dag tilsendt fakturaer elektronisk, men håndterer stadig fakturaerne manuelt og bruger unødig tid og ressourcer på eksempelvis at indtaste fakturaoplysninger og på at sende faktura rundt i papirform i cirkulationskuverter til godkendelse. Med Aqoola løsningen udviklet af Globeteam, tilbydes overblik, digitalt workflow til fakturagodkendelse og efterfølgende arkivering.

Løsning

Løsningen er baseret på Microsoft SharePoint, som er optimal til at håndtere workflow på en enkel måde. Samtidig er Aqoola integreret i Dynamics Axapta (AX )og Navision (NAV), så virksomhedens eksisterende datastruktur udnyttes ved fakturahåndteringen. Brugerdata hentes fra Active Directory, som allerede styrer brugeradgangen til de fleste virksomheders it-systemer. Løsningen er Software Solution Tested hos Lionbridge VeriTest på vegne af Microsoft og leveres med præcis dokumentation og brugervenlige manualer.

Fordele

Med Aqoola kan virksomheder give medarbejderne letanvendelige værktøjer og velkendte brugerflader, der sætter dem i stand til at arbejde hurtigt og smartere med kontering og godkendelse af fakturaer. Løsningens digtiale workflow forenkler arbejdsgange, reducerer risiko for fejl og forsinkede betalinger, og giver mærkbare tids- og omkostningsbesparelser, samtidig med at løsningen er hurtig at implementere og er brugervenlig, hvorfor medarbejderne hurtigt tager fuldt ejerskab af løsningen.

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?