Business Consulting

Optimering af forretningsprocesser

Effektivisering og optimering af forretningsprocesser

Ved at optimere virksomhedens forretningsprocesser kan I øge effektiviteten og værdiskabelsen. Globeteam bistår vores kunder med optimering af deres processer på mange niveauer fra de “små” optimeringer til de “store”, og oftest indebærer det en eller anden form for digitalisering. 

Når vi taler om ”små” optimeringer, så kan det fx være implementering og adoption af Office 365 til at forbedre den personlige effektivitet eller optimere samarbejdet i grupper – internt og på tværs af organisationer.

”Større” optimeringer af processer kan ske ved leverance af specialudviklede systemer eller ved brug af Globeteams egen konfigurerbare standardplatform til procesunderstøttelse; Casewhere. Endelig kan vi yde rådgivningsbistand til optimering af processer med brug af kundens eksisterende IT-løsninger eller hjælpe med anskaffelse af nye.

Vi har således et både bredt og dybt kendskab til de teknologier og systemer, som kan optimere en organisations processer. Hvad enten det er CRM-systemer, ESDH-systemer eller procesunderstøttende systemer.

Modenhedsvurdering: Er organisationen parat?

Men forretningens processer bliver sjældent forbedret alene ved en teknologisk løsning. Der ligger et stort arbejde i at få nye processer indarbejdet i organisationen – både i ledelsen og hos medarbejderne. Desuden oplever vi ofte, at forudsætningerne for at optimere processerne ikke er på plads – hverken organisatorisk, teknisk eller metodisk.

Vi anbefaler derfor, at der gennemføres en indledende parathedsvurdering, som kan pege på mangler i det grundlæggende fundament for at kunne forbedre processerne. Til det har vi udviklet vores egen pragmatiske metode til vurdering af en organisations parathed til at optimere sine processer.

Forskellige typer af optimeringsprojekter

Herunder kan du se konkrete eksempler på, hvordan vi griber optimering af forskellige niveauer af processer an:

De ”små” optimeringer – fx indføring af Office 365, brug af chatbots til at aflaste supportfunktioner og brug af kunstig intelligens/machine learning til at understøtte processer.

De ”store” optimeringer af forretningens primære processer – fx ved brug af specialudviklede fagsystemer, ESDH-systemer eller Globeteams standardplatform til procesunderstøttelse

Fiskekrog der fisker efter mailadresser som symbol på phishing og spoofingVurdering af organisationens parathed til at digitalisere processer. Globeteam tilbyder en velafprøvet metode til vurdering af om de ledelsesmæssige, organisatoriske og tekniske forudsætninger er på plads.


Linkedin

Kontakt

Henrik Gissel Szokody
E-mail: hgs@globeteam.com
Mobil: +45 4245 8797

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?