Business Consulting

Kommunale parkeringslicenser

Samlet it-løsning til ansøgning og administration af kommunale parkeringslicenser

Mange kommuner udsteder parkeringslicenser til kommunens beboere og erhvervsdrivende til favorable priser, samt til erhvervsvirksomheder, der har behov for at parkere i byen i længere tid. Kommunerne bruger ofte mange ressourcer på sagsbehandling, da licenser sjældent kan udstedes automatisk og selvbetjeningsløsningerne opleves ikke altid lige brugervenlige for ansøgerne.

Globeteam har derfor udviklet en målrettet og konfigurerbar it-løsning til ansøgning og udstedelse af kommunale parkeringslicenser til beboere og erhverv. Løsningen vil øge automatiseringsgraden betydeligt samt give ansøgerne en større brugervenlighed.

  • Automatisering: Med Globeteams løsning kan langt de fleste licenser udstedes fuldautomatisk uden sagsbehandling, da vi blandt andet kender ansøgerens adresse via CPR og CVR, samt kender til ejerskab eller brugsret til køretøjet gennem Motorregisteret (DMR).
  • Brugervenlighed: Ansøgeren bliver kun præsenteret for de relevante licenstyper og licenszone, hvilket giver en meget smidig ansøgningsproces. Dette reducerer antallet af fejl og giver store muligheder for straksudstedelse af licensen uden involvering af en kommunal sagsbehandler.
  • Sikkerhed: Løsningen opererer med sikkerhed på flere niveauer og opfylder kravene omkring compliance i forhold til bl.a. GDPR-data. Det er muligt at benytte løsningen med alle gængse login-typer, herunder integration med kommunens egen loginløsning (også hvis det er en cloud service), danske offentlige logins (NemID/OCES/MitId), sociale logins (facebook, google etc.), og det er muligt at anvende flerfaktorlogins. Det er muligt at konfigurere hvilke logins, der er mulige for de enkelte brugertyper.

Løsningen er bygget på en standard sagsbehandlings- og procesplatform og er derfor let at tilpasse til en kommunes konkrete behov, og kommunen kan selv vedligeholde store dele af løsningen.

Digital parkeringsløsning hos Københavns Kommune

Globeteam har vundet et udbud fra Københavns Kommune om en ny digital selvbetjeningsløsning for parkering. Københavns Kommune har i dag en webbaseret portal, der gør det muligt at søge parkeringslicenser, periodekort og lignende parkeringsprodukter. Den nye digitale parkeringsløsning bygges på Casewhere og skal være med til at lette arbejdsgangen i Københavns Kommune samtidig med, at den skal være brugervenlig for borgerne. Læs mere om parkeringsløsningen i Københavns Kommune.

Globeteams parkeringsløsning er ideel til kommunerHvad får I med Globeteams parkeringsløsning?

Tusindvis af borgere søger hvert år p-licenser, og det er derfor vigtigt, at løsningen er såvel brugervenlig for borgere i alle aldre og et effektivt værktøj for sagsbehandlerne, der tager højde for mindst mulig manuel sagsbehandling.

Læs mere om Globeteams parkeringsløsning

 

Få afklaret om Globeteams parkeringsløsning er noget for din kommuneAfklaringsforløb målrettet parkeringsløsningen

Med udgangspunkt i jeres nuværende arbejdsgange omkring udstedelse af parkeringslicenser, får vi afklaret om din kommune kan få værdi af Globeteams parkeringsløsning og konfigurerer en demo op målrettet jeres behov.

Læs mere om afklaringsforløbet for parkeringsløsning


Linkedin

Kontakt

Peter Langvad
E-mail: pl@globeteam.com
Mobil: +45 3086 4343

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?