Business Consulting

It-projektledelse

Få professionel sparring og styring på dine it-projekter

Vil du sikre dig et værdifuldt udbytte af dine it-projekter, kan du benytte Globeteams højt kvalificerede projektledere som kompetent sparringspartner eller til projektstyring på både nye og eksisterende projekter.

It-projektledelse stiller store krav til projektlederens kompetencer. It-projekter er som regel komplekse, ligesom der ved it-projekter ofte er tale om en læringsproces, hvor systemer skal tilpasses virksomhedens arbejdsgange, problemstillinger og systemer. Globeteams højt kvalificerede og certificerede konsulenter med erfaring inden for it- og forretningsverdenen kan hjælpe dig med at gennemføre it-projekter i tæt samarbejde med forretningen, it-afdelingen og øvrige projektparter i din virksomhed.

Struktureret og professionel tilgang til it-projektledelse

Globeteam leverer ledelseskompetencer og metoder til projektorganisering og til at følge op på succeskriterier, så dine projekter overvåges, og den fornødne fremdrift med professionel fokus på økonomi, kvalitet og tid sikres.
 PRINCE2, PMI, IPMA, Agile og Microsoft Solution Framework er nogle af de discipliner, vi behersker, og som er med til at sikre en struktureret tilgang til opgaven fra scoping over udvikling til aflevering og drift.

Globeteams projektledere kan sikre kvalitet i den samlede leverance herunder også bidrage til at implementere arbejdsgange, der understøtter den nye løsning. Ligeledes kan vi assistere med at indføre en systematisk porteføljestyringsproces og etablere et projektkontor, der varetager tværgående koordinering af projekter.

Læs mere om vores ydelser indenfor it project management


Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?