Business Consulting

ChangeDriver

Få overblik over alle forretningens compliance- og proceskrav ift. ISO og GDPR med ChangeDriver, Globeteams proceshåndteringsværktøj
Få overblik over alle forretningens compliance- og proceskrav med ChangeDriver

Skal ”compliance” være en bureaukratisk papirtiger eller et effektivt forretningsværktøj?

Globeteams tilgang til en compliance-løsning er pragmatisk. Compliance-spøgelset afmystificeres, og løsningen laves, så den opfylder kundernes behov på den enkleste og mindst komplicerede måde. På denne måde bliver det let at kommunikere compliance-krav til medarbejderne, let for medarbejderne at forstå deres ansvar og opgaver ift. ISO-reglerne, og derved sikres compliance-overholdelse.

Overblik med få ressourcer

Globeteam har udviklet proceshåndteringsværktøjet “ChangeDriver”, som anvendes til opbygning og/eller drift af et ISMS-system. ChangeDriver sikrer fuldt overblik og sammenhæng over virksomhedens compliance-beskrivelser samt dokumenter, kontroller og evidence.

ChangeDriver sikrer, at løbende ændringer kun skal indføres ét sted for at slå igennem i hele “designet”. Herved slipper virksomheden for at vedligeholde diverse Excel-ark, tabeller og lister for at huske, hvor der skal foretages ændringer. Det betyder, at systemet holdes opdateret med brug af færrest mulige ressourcer.

Er I allerede i gang med at beskrive politikker, processer og kontroller, eller har I et ISMS-system, der er tungt at drive, så er det hurtigt at indføre virksomhedens nuværende dokumentation i ChangeDriver, afspejle det til virksomhedens situation og sætte det I drift.

Virksomheden får:

  • En kommunikationsplatform, som medarbejderne let og enkelt kan tilgå

ChangeDriver angiver hvem, hvad, hvordan og hvornår, aktioner skal gennemføres. Det kan dokumenteres i Visio-diagrammer eller i Word.

  • Et indbygget årshjul med underliggende e-mailservice

ChangeDriver sikrer, at medarbejderne modtager besked om, hvornår aktiviteter skal udføres. Efter endt udførsel registrerer medarbejderne eventuelle resultater i wiki’en og melder opgaven gennemført.

  • Et overskueligt ledelsesdashboard

Parallelt med ovenstående kan lederen via et ledelsesdashboard danne sig overblik over “rigets tilstand” – er der kontroller, der er “over due”, hvem har glemt at gennemføre aktiviteter osv.

Enkel audit

Skal virksomheden auditeres, er det enkelt via rapporter at udskrive “ansvarsmatricer”, resultater for gennemførte kontroller samt sammenhænge mellem overordnede politikker helt ned til relaterede kontroller for derved at eftervise compliance.

Sådan gør vi

Hvordan kommer virksomheden i gang?

ChangeDriver-systemet kan enten ligge i skyen eller “on site”. I samarbejde med Globeteams konsulent opbygges designets strukturer (arkitektur), efter hvad der giver mening for virksomheden. I samarbejde med de ansvarlige medarbejdere fyldes ”kød på skellettet”, hvorved ejerskab forankres i organisationen.

Under forløbet “sidemandsoplærer” vi en eller flere editorer, som efterfølgende vil være klædt på til at overtage drift og vedligeholdelse af systemet.


Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?