Business Consulting

Business Consulting

Vores business consulting team hjælper dig til at opnå de ønskede gevinster ved digitaliseringen

Hvordan får din organisation maksimalt forretningsmæssigt udbytte af de digitale muligheder? Hvilken strategi skal I følge? Leverer IT-afdelingen de services, der giver størst mulig værdi for forretningen? Og sikrer den, at IT-investeringer understøtter forretningens strategi og vision? Globeteam kan hjælpe dig med at skabe sammenhæng mellem IT og forretning med at sikre, at I opnår de ønskede gevinster ved en digital indsats og med at gennemføre en digital transformation.

Dine IT-investeringers forretningsmæssige værdi maksimeres, og organisationens indtjening, kvalitet og service optimeres.

Globeteam tilbyder en bred vifte af ydelser inden for business consulting fra strategisk rådgivning til bistand og implementering af strategier, handlingsplaner og konkrete IT-løsninger. Vi hjælper med alt fra enkeltstående opgaver til større løsninger, hvor vi indtænker Globeteams tekniske kompetencer og ydelser, når der er behov for det.

Vi lægger vægt på at etablere realistiske og eksekverbare strategier og handlingsplaner, som realiseres i tæt samarbejde med vores kunder gennem strategiske initiativer og projekter – og ikke gennem omfattende strategirapporter. Vores vigtigste succeskriterium er, at vores kunder modtager ydelser og rådgivning, som skaber reel forretningsmæssig værdi og resultater i det daglige arbejde.

Eksempler på nogle af vores kernekompetencer er:

  • Digitaliseringsstrategi hvor vi får skabt en plan for, hvordan din organisation drager bedst nytte af de mange digitale løsninger, så de understøtter forretningens mål, styrker kundeoplevelsen samt øger virksomhedens indtjening. Strategien binder de forretningsmæssige mål sammen med den digitale indsats, så der skabes et synligt, direkte link mellem organisationens mål og strategi, og hvorledes digitalisering kan understøtte eller ligefrem være en forudsætning opnåelsen af disse mål.
  • Forandringer gennem digitalisering. Digitaliseringen kan ofte drive en forandring af organisationen eller dele af den frem – og digitaliseringen er således løftestang for en udvikling af organisationen.
  • Effektivisering af organisationer som omfatter rådgivning og bistand til at identificere, gennemføre og kvalitetssikre konkrete effektiviseringsprojekter gennem indsatsområder som bl.a. organisations- og procesanalyser, procesoptimering med fx LEAN og business intelligence.
  • Optimering af forretningens processer via ny teknologi. Vi kan hjælpe dig til at anvende nye teknologier og platforme til at forbedre jeres forretningsprocesser, f.eks. via Office365, chatbots, AI, RPA. Eller vi kan understøtte en komplet forretningsproces digitalt. Undervejs kan vi hjælpe med at måle din organisations parathed til at digitalisere processer.
  • Sourcing- og cloud-strategi hvor vi hjælper organisationer med at finde det optimale mix mellem egen håndtering af systemer og infrastruktur og en outsourcing af (dele af IT-anvendelsen). Et helt særligt indsatsområde er udnyttelse af mulighederne i Cloud-teknologien. Globeteam kan her tilbyde omfattende erfaringer med at opstille målene og gennemføre en transition til Cloud. Som en del af dette har vi solide erfaringer med, hvorledes der etableres en effektiv governance af de implementerede Cloud-løsninger.
  • Projekt- og programledelse. Vi kan få dit IT- eller forretningsprojekt i mål. Globeteam har en række erfarne, certificerede projektledere og programledere, som kan få både dit tekniske IT-projekt eller dit forretningsprojekt gennemført.
  • Dynamics. Skal du implementere Microsoft Dynamics? Globeteam kan hjælpe med dig både implementering og projektledelse.
  • Sikkerhed. Vi er specialister i informationssikkerhed og hjælper med GDPR-projekter, og at din organisation lever op til internationale sikkerhedsstandarder (compliance). Har du brug for fleksibel hjælp i en tidsbegrænset periode, kan vi også tilbyde DPO- eller CISO-assistance på deltid.
  • Project Assurance. Vi tilbyder at fungere som rådgiver og mediator ved komplekse it-projekter og sikrer fremdrift, risikominimering, effektiv projektgennemførelse og forsyner ledelsen med et retvisende beslutningsgrundlag.

Globeteams Business Consulting-konsulenter arbejder ofte tæt sammen med vores konsulenter med dyb teknisk indsigt og erfaring for at sikre, at IT-funktion og -udnyttelse proaktivt tjener forretningen. Kompetencerne fra vores forretnings- og proceskonsulenter sikrer på den måde teknologisk forankring i direktionen og en vellykket investering og understøttelse af virksomhedens strategi.

Globeteams forretningskonsulenter har det seneste år løst opgaver for organisationer som SKAT, Banedanmark, Sundhedsdatastyrelsen, Simcorp, Energinet, Vejdirektoratet. Mærsk, Den Statslige Kompetencefond, GN Hearing, KMD, Erhvervsstyrelsen, Arriva og en lang række kommuner blandt andet Esbjerg, Gribskov og Bornholm.


Linkedin

Kontakt

Henrik Gissel Szokody
E-mail: hgs@globeteam.com
Mobil: +45 4245 8797

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?