Om Globeteam

Ny brugerstyringsløsning til Danmarks Miljøportal skal leveres af Globeteam

Globeteam har vundet en kontrakt om levering af en ny brugerstyringsløsning til Danmarks Miljøportal. Danmarks Miljøportal er førende i Danmark indenfor anvendelse af føderationsløsninger. De har med stor succes baseret sig på en Single Sign-on-/føderationsløsning for at opfylde kravene fra de tilknyttede partnerorganisationer om levering af miljødata til private og offentlige brugere.

Kontrakten bekræfter den førende position Globeteam har på markedet og viser, at den indsigt, vi igennem de seneste 9 år har opbygget på området, har været udslagsgivende for at vinde kontrakten.

Kontrakten med Danmarks Miljøportal løber i 48 måneder fra overtagelsesdato og omfatter installation, konfiguration og test. Desuden uddannelse og vedligeholdelse i kontraktens levetid og kontrakten. Kontrakten er vundet i henhold til miniudbud under SKI rammeaftale 02.18, delaftale 11, udsendt fra DMP med opfordringsskrivelse via mail til alle leverandørerne den 2. maj 2014.

Den tilbudte løsning

Globeteams tilbudte løsning baserer sig på standardprogrammel fra Safewhere, herunder føderationsserveren Safewhere*Identify.

Løsningen bygger på den størst mulige grad af standardprogrammel for at opfylde Danmarks Miljøportals krav – tilhørende kundespecifik udvikling.

Globeteams migreringsstrategi udføres uden gener for de daglige brugere og indeholder migrering af rugere, roller og rettighedstildelinger og brugernes adgangskoder.

Migreringen etablerer et nyt miljø i Azure-IaaS (Infrastructure as a Service), hvor trinvis migrering af både partnerorganisationer og fagsystemer foretages uden påvirkning af det eksisterende miljø.

Danmarks Miljøportal får adgang til en lang række nye muligheder. Safewhere*Identify understøtter, udover de kravsatte standarder, også flere andre protokoller og logins, herunder til sociale netværk.

Danmarks Miljøportal får mulighed for at udvide løsningen med ekstra funktionalitet og større brugervenlighed.

En anden vigtig parameter i deres valg er opfyldelse af både de internationale og danske standarder, herunder:

  • SAML 2.0 fra OASIS
  • WS-Federation 1.1 og 1.2
  • OIOSAML 2.0.9 profilen
  • OIO WS-Trust Profile1.0.1

Der kan læses mere om Safewheres produkter på www.safewhere.com og yderligere information kan indhentes ved henvendelse til hos Kristian Lykke fra Globeteam på e-mail: krl@globeteam.com eller på mobil +45 2633 1112.

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


Er du Interesseret i at høre mere?

Få vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og bliv inspireret af spændende kundehistorier

Email

Fornavn

Efternavn

VirksomhedOptimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?