Om Globeteam

Brug Globeteam til end-2-end-rådgivning og udførelse med SKI 02.15

Gør som et tocifret antal offentlige kunder og drag nytte af bredden i vores ydelser inden for SKI 02.15.

Gennem snart 20 år har Globeteam leveret løsninger til den offentlige sektor, og det glæder os, at flere og flere af vores kunder anvender SKI’s rammeaftaler til at forenkle deres indkøb. Derfor er det også vigtigt for os, at kunne tilbyde ydelser indenfor vores kompetenceområder på rammeaftalerne.

Globeteam er bl.a. valgt som leverandør på aftale 02.15 om It-rådgivning, som gør det muligt for jer at købe konsulenter til rådgivning og udførelse af konkrete opgaver i forlængelse af rådgivningen indenfor en bred palette af it-opgaver – og til gode timepriser. Aftalen er baseret på direkte tildeling, så I ikke behøver ikke at gå i udbud. Samtidig betyder Globeteams bredde af ydelser, at selv meget komplekse opgaver kan tildeles gennem SKI 02.15; begge dele vil betyde markante ressourcebesparelser for jer.

Ved mere komplekse opgaver kan I vælge leverandør via et miniudbud, hvor de kvalificerede leverandører på aftalen kan byde ind.

Konsulentbistanden leveres på timebasis og i henhold til den opgavebeskrivelse, som I har udarbejdet i forbindelse med tildelingsprocessen, der er beskrevet på SKI’s hjemmeside. Opgaverne kan løses af enkeltindivider eller i teams, hvilket er op til jer at definere.

Globeteam leverer allerede ydelser til et tocifret antal kunder på SKI 02.15 med opgaver, der strækker sig lige fra forretningsoptimerende it-rådgivning til infrastruktur-, udviklings- og driftsopgaver.

Se alle Globeteams SKI-aftaler her

Globeteams leverer inden for en bred vifte af ydelsesområder

Med ydelser indenfor hele fem af de valgfri ydelsesområder foruden de syv obligatoriske er du sikret en bredde i Globeteams tilbud, der betyder, at du kan få løst meget forskelligartede it-opgaver fra én enkelt leverandør – det skaber sammenhængende løsninger på tværs af opgaverne og sparer samtidig dig for tid og ressourcer.

Globeteam tilbyder konsulentydelser inden for følgende områder:

 1. It-relaterede strategier
 2. Forretningsbehov, business case og gevinstrealisering
 3. It-udbud
 4. It-sikkerhed, business continuity og it-compliance
 5. It-arkitektur
 6. It-governance
 7. Projekt- og programledelse
 8.  Databehandling
 9.  Infrastruktur og hardware
 10. Udvikling af ny funktionalitet
 11. Tilpasning af eksisterende it-systemer
 12. It-systemdrift

Globeteam er udvalgt på baggrund af bred og dyb sektorindsigt indenfor de 12 ydelsesområder. Derudover er du med Globeteam sikret adgang til en bred vifte af kompetente konsulenter, der supplerer hinanden med forretningsmæssig indsigt og viden om de nyeste teknologier, og som har bred erfaring med den offentlige sektor.

SKI har lavet et nemt, intuitivt tildelingsværktøj, som du kan se mere om i videoen: “02.15 it-rådgivning: Lær at tildele på 4 minutter”

Læs mere om SKI 02.15 It-rådgivning

 

Det kan du bruge os til på 02.15

Her kan du se eksempler på konkrete ydelser, som vi kan levere på SKI 02.15:

 • Udbudsrådgivning
  Vi kan rådgive i hele processen fra afdækning af behov til gennemførelsen, så I minimerer tidsforbrug og omkostninger, og opnår et udbud, der er konkurrencedygtigt på både pris og kvalitet. Læs mere
 • Azure Onboarding og Governance
  En succesfuld Azure onboarding har fokus på governance og business case. Vi sikrer, at Azure bliver en naturlig udvidelse af organisationens datacenter og følger jeres it-politik. Læs mere
 • Cloud readiness analyse
  Globeteam tilbyder en detaljeret analyse og vurdering af alle relevante forhold, der bør indgå i organisationens beslutning om cloud. Analysen er baseret på et gennemprøvet cloud readiness framework. Læs mere
 • Dialogbaseret ESDH-implementeringyt ESDH-system? Vi anvender en dialogbaseret implementeringsmetode, som du kan blive klogere på i vores temaserie om ESDH. Hør bl.a. kommunaldirektør Morten Winge fortælle, hvordan metoden sikrer fokus på gevinstrealisering. Læs mere
 • Migrering til Microsoft Skype eller Teams
  Ønsker I at opgradere jeres telefoni til Skype for Business? Eller skal I i gang med at anvende Microsoft Teams som nyt kommunikationsværktøj? Globeteams erfarne hold af konsulenter sikrer jer en god migrering. Læs mere

 

Kontakt Globeteam, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan tilbyde din organisation:

eller

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?