Konsulent

Mød Mark Breitner

Konsulent

Mød Mark Breitner og hør hvorfor han valgte at starte som konsulent i Globeteam

Mark Breitner har været management-konsulent i Globeteams Strategi og Management Team siden 1. maj 2019 og har i mere end 20 år været engageret i mange typer projekter, der dækker forretningsudvikling hos både offentlige og private kunder.

Vi har spurgt Mark Breitner om, hvorfor han valgte at indgå et samarbejde med Globeteam, hvad der driver og motiverer ham ved konsulentarbejdet. I interviewet kommer Mark bl.a. nærmere ind på Globeteams attraktive samarbejdsmodel, konsulenternes faglige diversitet og det mindset det kræver at være management-konsulent i Globeteam. 

Konsulent

Hvorfor valgte du at indgå samarbejde med Globeteam?

Jeg har altid været konsulent og arbejdet meget selvstændigt med de kunder, som jeg har haft fornøjelsen af at arbejde for. I kraft af de mange forskelligartede opgaver, jeg har løst inden for forskellige brancher, teknologier og organisatoriske niveauer, ønskede jeg et tilhørsforhold, hvor jeg kunne bruge den samlede erfaring, jeg har opbygget. Jeg kendte Globeteam på forhånd som et sted, dygtige konsulenter søger, når de vil udfolde deres kompetencer med større selvbestemmelse. Jeg kendte på forhånd flere fra Globeteam, der talte godt om den attraktive samarbejdsmodel med plads til forskellighed.

Konsulent

Hvorfor er det attraktivt for dig at være en del af Globeteam?

I komplekse opgaver er forskellighed og en vis portion faglig uenighed en styrke for at finde de bedste løsninger. Jeg søger derfor diversitet i grupper, baggrunde og fagligheder, hvilket jeg har fundet i Globeteam. Vi har meget forskellige historier og erfaringer, men har tilfældes, at vi ønsker at være et sted med højt til loftet, hvor faglighed trives med forventninger og respekt, der tilsammen giver et stærkt fællesskab.

Læs her, om fordelene ved at være konsulent i Globeteam

Konsulent

Hvad driver dig i dit konsulentarbejde?

Jeg trives ude i forreste linje med kunden, hvor vi sammen finder løsninger og skaber forandringer. Jeg befinder mig godt i facilitator rollen og får energi i processen mod målet, der ikke så sjældent er vanskeligt at nå. Min erfaring er, at faglighed ikke kan stå alene – det er i høj grad væsentligt, at den bliver bragt ind de rette steder med den rette vægt. Løsninger findes i spændingsfeltet mellem teknologi, forretning, mennesker, inspiration og faglighed.

Konsulent

Hvilke egenskaber kræver det at være management konsulent i Globeteam?

At være management-konsulent i Globeteam er det bedste. At være med til at skabe forandringer er et privilegium, der forudsætter ydmyghed og diplomati. Længe før, forandringen bliver en realitet, skal der analytisk forarbejde til for at finde løsninger, der balancerer de mange interessenter med forskellige dagsordener. Når projekterne bliver hårde, og retorikken spidser til, skal man kunne se mulighederne og fortsat søge løsningerne.

Læs mere om Marks kompetencer

Bliv konsulent

Bliv en del af Globeteam

Er du interesseret i at blive konsulent i Globeteam, så udfyld formularen eller send en ansøgning og dit CV til blivkonsulent@globeteam.com.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Philip Dall
HR Direktør

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler