Konsulent

Rekruttering

Konsulent

Hvad kan du forvente, når du søger hos os?

Vores mål er at finde de konsulenter, som både matcher de kompetencer, vores kunder efterspørger – og som vi tror på, vil trives i Globeteams særlige kultur og forretningsmodel.

Læs mere om, hvad det vil sige at være konsulent i Globeteam, og hvad der gør vores forretningsmodel attraktiv.

I Globeteam har vi nogle af de dygtigste konsulenter i branchen, som brænder for det, de laver, og altid sætter barren højt. Vi har et stærkt fagligt og socialt sammenhold, som vi værner om, og derfor ser vi både på faglige kompetencer og mindset, når vi rekrutterer nye konsulenter til holdet.

Vores rekrutteringsproces er effektiv og fleksibel, og vi har ikke faste krav om tests eller antal af samtaler. Er du og vi enige om, at der er et match, så kan det være en meget kort proces. Vi lægger først og fremmest vægt på at forberede dig grundigt på, hvad det vil sige at være konsulent i Globeteam. Herunder at du får en personlig dialog med ledere og øvrige konsulenter i det forretningsteam, som du skal indgå i.

Og så bestræber vi os selvfølgelig altid på at give dig en positiv og professionel oplevelse i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

En fleksibel proces mod det rette match

Rekrutteringsprocessen er typisk en variation af de fem trin, som vi har skitseret her: 

Ansøgning og screening

Send os en ansøgning og dit CV. Vores HR-ansvarlige vurderer i fællesskab med lederne af det relevante forretningsteam, om du har de rette kompetencer og den nødvendige erfaring til at fortsætte i processen.

Indledende samtale

Hvis vi vurderer, at der er potentiale for et samarbejde, så bliver du inviteret til en samtale. Her vil du få en introduktion til Globeteam og vores kultur, samt mulighed for at præsentere dig selv. Derfra får en gensidig dialog om kompetencer, motivation og værdier. På den baggrund vurderer vi sammen, om der er et match ift. Globeteam og det, du søger.  

Præsentationsmøder

Det indledende møde følges op af en række samtaler. Både med den rekrutterende teamleder og øvrige konsulenter i teamet samt evt. salg. Her går vi mere i dybden med dine faglige kompetencer, erfaring og resultater fra tidligere projekter. Du får ligeledes en mere grundig præsentation af Globeteam, vores forrentningsmodel og det relevante team. Formålet er at kortlægge din profil samt give dig et virkelighedsnært billede af livet som konsulent i Globeteam.

Afklaring

Vi tilbyder dig et rådgivningsmøde med en uafhængig revisor, som kender Globeteams forretningsmodel ud og ind. Her får du mulighed for at stille alle dine spørgsmål omkring, hvad det vil sige at være selvstændig i Globeteam, og hvordan setuppet fungerer. Parallelt med det vil HR afdække tilbageværende uklarheder og spørgsmål.

Beslutning

Hvis både du og vi er enige om at indgå samarbejde, så sender vi dig en kontrakt til underskrift. Vi er glade for at kunne byde dig velkommen i Globeteam!

 

Når du starter i Globeteam, tager dine kollegaer medansvar for, at du hurtigt bliver godt integreret i teamet og kommer ud på kundeopgaver, ligesom du har mulighed for at få tilknyttet en dedikeret mentor.

Min opstart i Globeteam har været super god. Jeg blev inviteret til opstartsmøder med min teamleder og min mentor og blev introduceret til de andre konsulenter i Infrastructure, Cloud & Security (ICS), så vi kunne lære hinanden at kende. Herfra er det gået stærkt, og nu er jeg i gang og ude på kundeopgaver. På vores ”Geek Nights” i teamet lærer jeg de andre endnu bedre at kende, samtidig med at der er et meget højt fagligt niveau.”

Mød HR-direktør Philip Dall

Konsulenterne har qua vores forretningsmodel mulighed for at skalere op og ned – og arbejdet kan i højere grad tilgodese den enkeltes behov. Helt i tråd med ambitionerne om det fleksible arbejdsmarked i Danmark. Hertil kommer et stærkt fokus på vidensdeling, samarbejde og samtidig god plads til det sociale.”

Bliv konsulent

Bliv en del af Globeteam

Er du interesseret i at blive konsulent i Globeteam, så udfyld formularen og upload evt. dit CV. 

Du kan også skrive direkte til mig på pda@globeteam.com

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Philip Dall - Globeteam
Philip Dall
HR Direktør

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler