Om Globeteam

Backup og disaster recovery med Microsoft StorSimple og Veeam

Opnå en return on investment på mindre end 12 måneder med Globeteam og Veeams revolutionerende koncept til backup og Disaster Recovery.

Hent som PDF

Globeteam har sammen med Veeam® skabt et revolutionerende koncept til backup og disaster recovery, med fokus på business continuity, Availability for the Modern Data Center™ og lave omkostninger. Dette har vi gjort ved at kombinere Veeams markedsledende teknologier til backup og disaster recovery af virtuelle miljøer med Microsoft Storsimple og Azure.

Derved har vi opnået en løsning, der både sikrer data, flytter data i Azure og sikrer hurtig disaster recovery ved at kunne starte de virtuelle servere direkte i Azure.

Fordelene er:

  • Kosteffektiv og hurtig disaster recovery – Samtidig med at løsningen er yderst fordelagtig rent prismæssigt, sikrer den, at data flyttes væk fra virksomheden til et datacenter, hvor de virtuelle servere straks kan aktiveres og dermed sikre en hurtig disaster recovery.
  • Return on investment på mindre end 12 mdr. – Globeteams erfaringer med løsningen er, at kunder opnår en return on investment på mindre end 12 mdr. Nogle endda mindre end 6 mdr., hvis man sammenligner med eksisterende Remote Backup løsninger. Dertil kommer muligheden for at sikre virksomhedens Business continuity vha. mulighederne for at idriftsætte de virtuelle servere i Azure, hvis det primære datacenter bliver ramt af nedbrud. 
  • Ekstra funktionalitet ift. test- og udviklingsmiljøer – Udover at løse en decideret backup og restore problematik, kan løsningen også benyttes til at tage kopier af produktionsmiljøer til brug for opdaterede test- og udviklingsmiljøer, der herefter kan placeres i Azure.

Kontakt

Peder Lind Sørensen
+45 30747474
pls@globeteam.com

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?