Om Globeteam

Cloud: Sikkerhed

Med Cloud kan I opnå bedre beskyttelse af systemer og data – uden at det kræver nye investeringer

Har I applikationer, der kræver en højere sikkerhed, end hvad I selv har ressourcer til at levere? Mange virksomheder er bekymrede for, om de kompromitterer sikkerheden ved at flytte deres applikationer og data i skyen, men faktisk er cloud netop springbræt til at opnå en bedre beskyttelse af jeres systemer og services, uden at det stiller krav om nye investeringer.

Den sikkerhed, virksomheden kan opnå i et professionelt datacenter, er langt højere, end hvad et typisk lokalt hostet miljø og dets firewallbeskyttelse kan fremvise. Derudover er det vigtigt at understrege, at I selv har ejerskab og kontrol over indsamling, brug og fordeling af jeres data i skyen.

De store cloud-udbydere har flere tusinde medarbejdere dedikeret til at overvåge, kontrollere og teste sikkerheden. Er der tale om en on-premise installation, så er det virksomhedens eget arbejde at varetage disse opgaver – og det er der ofte langt færre ressourcer til.

Med cloud er det hellere ikke længere en intern it-opgave at installere sikkerhedsopdateringer og patches. De systemer, som I har adgang til i skyen, er altid nyeste version med de nyeste sikkerhedsopdateringer.

Cloud-leverandører som Microsoft overholder desuden en lang række internationale og branchespecifikke sikkerhedsstandarder som bl.a. GDPR, ISO/ICE27001 og ISO/IEC 27018.

En yderligere fordel ved cloud er, at virksomheden hele tiden har adgang til de nyeste og mest avancerede sikkerhedsfeatures fra leverandørerne, hvoraf mange er indbyggede i de forskellige cloud-services. Sikkerhed er et område under hastig udvikling, hvor teknologier som bl.a. Machine Learning og behavioral analytics hele tiden er med til at styrke det beskyttelsesniveau, som cloud tilbyder.

 

Case: Moderniseringsstyrelsen

Moderniseringsstyrelsen højner service- og sikkerhedsniveauet med en cloud-baseret single sign on-løsning. Moderniseringsstyrelsen har valgt en cloud-baseret løsning for at opnå en høj sikkerhed, adgang til avanceret logningsfunktionalitet og for samtidig at sikre en optimering af driftsomkostningen.

Læs casen her

Case: Styrelse flytter brugeradministration i skyen for at optimere sikkerhed, compliance og drift

En offentlig styrelse har i samarbejde med Globeteam migreret deres brugerstyringsplatform fra en on-premise arkitektur til Azure cloud. Derved har de opnået væsentlige besparelser på driften samt en højere sikkerhed i systemerne.

Læs casen her

Globeteam kan hjælpe jer til en højere sikkerhed i skyen

Hvad enten I ønsker at se på mulighederne for at øge sikkerheden i en eksisterende applikation ved at flytte den i skyen, eller står overfor at skulle bygge nyt, så kan Globeteam hjælpe. Vi anvender et gennemprøvet framework til at vurdere jeres parathed til cloud og opsætte mål samt handlingsplan for jeres migrering.

Læs mere her

I gang med cloud? Kontakt:

Peter Langvad
E-mail: pl@globeteam.com
Mobil: +45 30864343

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?