Om Globeteam

5 nye konsulenter i Globeteam

Vi er glade for at kunne byde endnu flere konsulenter velkommen i Globeteam-familien.

Denne gang udvider vi i alle teams:


 

20180105_NicolaiKoldegaard_0871a

Nikolai Koldegaard

Nikolai er startet i Infrastruktur-teamet, hvor han arbejder som løsningsarkitekt, primært med Microsoft Cloud-løsninger. Han har særligt fokus på hybrid-løsninger, Active Directory, Identity Management, Microsoft Exchange og IT-sikkerhed. Nikolai har stor erfaring med Office 365 og Azure-løsninger, er Microsoft Certified Master i Exchange (MCM / MCSM Charter) samt herudover en række andre certificeringer fra Microsoft.

Læs mere om Nikolai og kontakt ham her


20180123_CarstenOlesen_1004a

Carsten Olesen

Carsten er en del af Business Consulting-teamet. Han har opbygget indgående ekspertise med IT-sourcing og kontraktleverancer gennem mere end 10 års arbejde med IT-services, og han har desuden haft ansvar for komplekse projekter inden for IT og organisationsudvikling på tværs af brancher fra sit 30-årige virke i konsulent- og IT-virksomheder.

Læs mere om Carsten og kontakt ham her


20180122_JeppeHNielsen_0938a

Jeppe Høyrup Nielsen

Som en del af Globeteams Infrastruktur-team arbejder Jeppe primært med installation og konfiguration af Windows-klienter via SCCM, MDT eller Kace 1000/2000, og når der programmeres, er det i Powershell og SCCM SDK i.NET. Han har solid erfaring med software deployment via SCCM og SoftwareCentral samt tilhørende software repackaging, og har ligeledes undervist i dette.

Læs mere om Jeppe og kontakt ham her


20180205_MichaelRosenbom_1778a

Michael Rosenbom

Michael er tiltrådt Business Consulting-teamet, og han er med egne ord “generalist specialist” med 15+ års erfaring inden for projektledelse, strategi og ledelse. Han har arbejdet professionelt med it i 25+ år som forretningskonsulent/projektleder og heraf 9 år som it-chef, og i hele sin karriere har han været fokuseret på optimering af virksomhedernes forretningsprocesser og understøttelse af disse i forbindelse med implementering af ERP-systemer.

Læs mere om Michael og kontakt ham her


JohannesDeltorp

Johannes Deltorp

Johannes er startet i Udvikling-teamet. Siden 2006 har Johannes arbejdet med udvikling og softwarearkitektur, primært webudvikling og SOA-arkitektur baseret på Microsoft .Net, og de seneste år har han primært beskæftiget sig med globale webplatforme baseret på CMS-systemer (Sitecore, Episerver og Umbraco) med integrationer til ERP, CRM og andre forretningssystemer.

Læs mere om Johannes og kontakt ham her


Globeteam linkedin

Følg Globeteam Karriere på LinkedIn

På fremvisningssiden Globeteam Karriere på LinkedIn får du indblik i vores hverdag, opgaver og forretningsmodel, som er et attraktivt alternativ for dig og en unik fordel for vores kunder.

Se hvilke sociale medier, du kan følge Globeteam på, her

 


Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?