Om Globeteam

2014 gav markant vækst og fremgang

En differentieret forretningsmodel er nøglen til succes for Globeteam, som i regnskabsåret 2014 leverer et overskud før skat på 9 millioner kroner ud af en samlet omsætning på 108 millioner kroner. Det svarer til en fremgang på henholdsvis 29 pct. og 26 pct. i forhold til 2013 regnskabet.

”Globeteam kommer ud med det hidtil bedste årsregnskab. Vi skaber i 2014 en trecifret million omsætning og overstiger samtidig vores vækstmål på 20 pct.” siger Claus Moldow, administrerende direktør i Globeteam.

For Globeteam har det været et markant år. Først og fremmest har vi oplevet en væsentlig kundetilgang, hvor særligt de mellemstore og store virksomheder har valgt Globeteam.

”Det betyder meget for os, at både det offentlige og private erhvervsliv vælger os. Vi har et tæt samarbejde og dialog med vores kunder om deres aktuelle behov, og investerer i konceptudvikling og optimerer løbende vores forretningsområder for konstant at skabe forbedringer og gode kundeoplevelser. ”

Globeteam er også lykkedes med at fastholde og tiltrække konsulenter og partnere med de helt rigtige kompetencer for fortsat at kunne levere kvalitet og merværdi til kunderne. Og det er dette, der er med til, at vi leverer gode resultater,” siger Claus Moldow.

Om vækstresultatet siger Globeteams bestyrelsesformand, Mogens Elsberg:

“Globeteams årsregnskab bekræfter, at vi har haft den rette tilgang til markedet. Globeteam er kommet i mål med nogle meget flotte resultater, og jeg er overbevist om, at vores vækststrategi vil understøtte vores videre udvikling og værdiskabelse og styrke Globeteams markedsposition i Danmark.”

I Globeteams netop offentliggjorte årsrapport, lyder det bl.a.:

At Globeteam skaber en trecifret million omsætning i 2014 skyldes vores strategiske arbejde med at tilpasse vores ydelser til markedets krav og forventninger og den løbende investering i udvikling af nye koncepter. Vi lægger især vægt på, at:

  • Globeteams forretningsmodel bygger på commitment og spidskompetencer og er meget fleksibel. Konsulenterne indgår hos Globeteam i et business-to-business aftaleforhold, og sikrer vores kunder navngivne og kompetente konsulenter hele vejen igennem projektet.
  • Fælles for konsulenterne er, at de har et tæt samarbejde både i de enkelte teams og på tværs af Globeteams forretningsområder. Det gør, at de har forståelse for, hvordan virksomheders it og forretning kan og skal spille sammen, at de ser it som et redskab til innovation og effektivisering, og at de via konkrete kundeprojekter har bevist, at de kan levere merværdi i forhold til kundernes forventninger.
  • Samarbejdet mellem konsulenterne er med til at løfte Globeteams leverancer betydeligt og løbende sikre konceptudvikling på tværs af forretningsområder for konstant at skabe forbedringer og gode kundeoplevelser. Derudover har Globeteam nedsat en taskforce, der løbende vurderer fremtidige behov i markedet. Gruppen indstiller potentielle muligheder til Globeteams bestyrelse, som endeligt beslutter, hvilke koncepter/produkter som Globeteam fremadrettet vil investere i.
  • Globeteams forretning retter sig mod mellemstore og store virksomheder, og i 2014 vokser vi kundeporteføljen væsentlig. Etablering og optimering af vores professionelle salgsstøttefunktion og målrettet account management bidrager til flere muligheder hos såvel nye som eksisterende kunder og betyder tillige, at flere af vores kunder i dag er parate til at indgå større aftaler og lukke os ind på nye områder, hvor vi konkurrerer på lige fod med større spillere i branchen. 

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


Er du Interesseret i at høre mere?

Få vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og bliv inspireret af spændende kundehistorier

Email

Fornavn

Efternavn

VirksomhedOptimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?