Udvikling

Samarbejdsplatform

HiRes1

Opnå mere produktive medarbejdere med en samarbejdsplatform baseret på SharePoint

Vil du nå nye niveauer af produktivitet ved at forbedre virksomhedens samarbejde, vidensdeling og evne til at knytte medarbejdere tættere til processer? Globeteam kan hjælpe dig med at udvikle og implementere en samarbejdsplatform baseret på SharePoint, som styrker samarbejdet, samtidig med at du hjælper medarbejderne med at arbejde hurtigere og mere effektivt på tværs af virksomheden og eksternt med samarbejdspartnere.

Virksomheders evne til at fremme medarbejdernes vidensdeling, kommunikation og samarbejde internt, og eksternt med samarbejdspartnere, er essentielt for virksomhedens produktivitet og vækst. Globeteam kan hjælpe dig med at udvikle og implementere en moderne samarbejdsplatform baseret på SharePoint, som er brugervenlighed, kan forenkle arbejdsgange og hjælpe dig og dine medarbejdere med at arbejde smartere og reagere hurtigt på skiftende virksomhedsbehov.

Hvordan kan vi hjælpe din virksomhed?

Globeteams løsninger bygger på teamets dybdegående ekspertise og mange års erfaring inden for SharePoint løsninger, og dækker såvel forretning, organisation som teknik. Fælles for vores løsninger er, at de gør en forretningsmæssig forskel for din virksomhed. Fælles er også, at vores specialdesignede løsninger tjener både til at lette brugen af og udbygge dets dækningsområde og sikre en mere omkostningseffektiv løsning og i sidste ende et højere udbytte for dig og virksomheden.

Teamet yder rådgivning inden for følgende områder baseret på SharePoint:

  • Dokumenter (ECM – knowledge management): Få styr på dokumenter og viden med SharePoint 2013. SharePoint indeholder en lang række funktioner til at oprette, vedligeholde, godkende og arkivere dokumenter og information i en samlet løsning. Globeteam har udviklet en række funktioner, som komplementerer det,m du får med i pakken, både on-premise og på Office 365.
  • Office 365 og SharePoint: SharePoint 2013 på Office 365 (i skyen) indeholder næsten samme featuresæt som en SharePoint 2013 on-premise installation. Med Office 365 slipper du for installation af servere og etablering af backup m.m. Kombineres løsningen med en ADFS, giver det mulighed for at brugere logger automatisk på med deres konto.
  • Workflow/Processer: Sætter strøm til dine processer med workflow og elektroniske formularer i SharePoint 2013. Med workflows kan virksomhedens brugere spare tid og reducere mængden af ensformige opgaver. Fejl kan endvidere minimeres, overblikket bevares, og processer kan struktureres og dokumenteres.
  • Social: Med de nye sociale funktioner i SharePoint 2013 kan medarbejdere kommunikere og holde sig ajour med funktioner, som er kendt fra andre medier som Facebook, YouTube og Twitter, såsom at følge hashtags, ”likes” og feeds.
  • WCM (Web Content Management): Opret flotte websites med SharePoint. SharePoint indeholder et komplet sæt af features til at oprette og vedligeholde større web-løsninger. Især med de nye funktionaliteter, som er introduceret med SharePoint 2013, er det hurtigere end nogensinde at arbejde med dynamisk indhold og søgebaserede løsninger. Globeteam har erfaring med både designet og med opbygningen af indhold.

Globeteam er udnævnt som guldpartner på SharePoint efter Microsofts skærpede krav. Det giver dig som kunde sikkerhed for teknisk stærke SharePoint løsninger og optimal rådgivning inden for Microsofts teknologi.

Globeteams konsulenter med kompetencer inden for SharePoint udmærker sine løsninger ved at indtænke Globeteams samlede kompetencer og ydelser i deres arbejde, når kunden har behov for dette. Eksempelvis involveres vores konsulenter med speciale i procesoptimering, infrastruktur og udvikling af single-sign-on-løsninger (ADFS, Safewhere) for dermed at kunne tilbyde sikkerhed for synlig værdi i de tilknyttede leverancer.


Cases

Anklagemyndigheden – Ny SharePoint hjemmeside

På mindre end 6 måneder lykkedes det Anklagemyndigheden at gå live med en ny […]
Cases

Aqoola – Unik løsning til håndtering af faktura

Aqoola så et hul i markedet for et par år siden og investerede i […]

Globeteam har udviklet en fleksibel SharePoint løsning til vores nye hjemmeside, der gør det muligt for os at synliggøre vores identitet som moderne myndighed. Vi har med den nyudviklede platform fået helt nye muligheder for at understøtte vores kerneområder.”
Maria Stedal, webredaktør hos anklagemyndigheden

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?