Om Globeteam

Udløbne SKYPE for Business certifikater?

Skab overblik over virksomhedens SKYPE for Business certifikater og opnå sikkerhed for, at jeres telefonsystem virker

Når Globeteams SKYPE for Business konsulenter kontaktes af kunder med akutte problemer, skyldes det typisk certifikater, der udløber – noget, der burde være let at holde styr på og undgå, giver ofte de fleste udfordringer og risiko for kritiske fejl.

Globeteam kan hjælpe dig med at holde styr på antallet af certifikater. Vi tilbyder at udføre en komplet certifikatgennemgang af virksomhedens SKYPE for Business / LYNC miljø, som giver dig et klart overblik over virksomhedens certifikater, samt opstiller anbefalinger til, hvordan du fremadrettet kan sikre virksomheden mod at kritiske certifikater udløber, uden du har et nyt klart.

Globeteams gennemgang indeholder bl.a. følgende:

  • Indledende Topology og certifikatgennemgang for at skabe overblik over komponenterne
  • Opbygning og afvikling af scripts, som indsamler certifikatinformationer.
  • Manuelle tjek i systemer, som er isolerede
  • Udarbejdelse af komplet rapport og orientering af udvalgte personer om nøgledatoer for fornyelser
  • Anbefalinger til optimeringer af PKI

På baggrund af analysen udarbejder vi en rapport af resultatet, som præsenteres ved et afrapporteringsmøde sammen med konkrete forslag og et tilbud om overvågning og administration af SKYPE for Business certifikater samt et tilbud om hjælp til at få de korrekte datoer lagt ind som en kalenderpåmindelse, så virksomheden selv og i god tid kan holde sig orienteret om certifikatfornyelser.

Globeteam kan som de eneste i samarbejde med Trustzone tilbyde SSL certifikater med redundante rodcertifkater, således at driftsikkerheden løftes yderligere, uden merpris for kunden.

Vil du vide mere om, hvordan Globeteam kan hjælpe din organisation med en certifikatgennemgang?

Så kontakt:

Thomas Juhl Olesen
Mobil: +45 2933 7043
E-mail: tjo@globeteam.com

Globeteam råder over et stærkt hold af certificerede Skype for Business konsulenter, som har leveret løsninger til en lang række private og offentlige organisationer, herunder bl.a. Teknologisk Institut, Udenrigsministeriet, Esbjerg Kommune, KMC A/S, IBC A/S, Uhrenholt A/S, Femern Bælt A/S og Kromann Reumert.

Vi har stor erfaring med at designe og implementere Skype for Business løsninger, som er konfigureret i overensstemmelse med Microsofts best pratices, og som er forankret i organisationen og understøtter forretningens mål. Vi har her samlet kundecases og indlæg fra vores konsulenter, som kan inspirere og hjælpe jer til at få værdi af kommunikationsplatformen.

 

quote_icon Med implementeringen af Skype for Business har vi ved at fjerne bordtelefoner, vedligehold af PBX system og fysisk support opnået en besparelse på ca. 49 % ift. de omkostninger, vi havde med traditionel telefoni—og det selvom alle nu skal have et trådløst headset.” Allan Fog Nielsen, It-Chef hos IBC

Nyheder


Koncepter

Vejen til cloud

Kom godt i gang med at udnytte mulighederne i cloud-services. På kun 3 uger hjælper Globeteam dig med at få udformet et optimalt cloud set-up, som styrker både it og forretning.
Cases

Banedanmark – Bedre information til togpassagerer

Banedanmark – med et nyt automatiseret system til højtalerudkald, udsendes flere udkald med mere præcis information – til gavn for alle togpassagerer.

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


Er du Interesseret i at høre mere?

Få vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og bliv inspireret af spændende kundehistorier

Email

Fornavn

Efternavn

VirksomhedOptimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?