Om Globeteam

Skype for Business – kundeerfaringer, indlæg og tips

Globeteam har stor erfaring med at designe og implementere Skype for Business løsninger, som er konfigureret i overensstemmelse med Microsofts best pratices, og som er forankret i organisationen og understøtter forretningens mål. Her har vi samlet kundecases og indlæg fra vores konsulenter, som kan inspirere og hjælpe jer til at få værdi af kommunikationsplatformen.

International Business College (IBC) har implementeret Skype for Business i samarbejde med Globeteam og har dermed opnået en kosteffektiv og fleksibel kommunikationsløsning, som understøtter kommunikation og vidensdeling på tværs af stationære og mobile platforme og giver store besparelser på support og vedligehold:

Med implementeringen af Skype for Business har vi ved at fjerne bordtelefoner, vedligehold af PBX system og fysisk support opnået en besparelse på ca. 49 % ift. de omkostninger, vi havde med traditionel telefoni—og det selvom alle nu skal have et trådløst headset.” Allan Fog Nielsen, It-Chef hos IBC
Læs casen

Som opfølgning på den skriftelige case kan du se et videointerview med Allan Fog Nielsen, som er It-chef hos International Business College. Her fortæller han mere om de gevinster, IBC har opnået med Skype for Business, og om værdien af samarbejdet med Globeteam.
Se videoen

Hvordan kan en Skype for Business løsning bidrage til at styrke forretningen, og hvad får organisationen ud af at vælge Globeteam som samarbejdspartner på sit Skype for Business projekt?
Læs mere

Alle Globeteams Skype for Business konsulenter har erfaring fra 50+ implementeringer og er certificerede inden for MCSE Communication. Flere af dem har deres egne blogs, hvor de deler tips og vejledninger til Skype for Business.

Følg Thomas Juhl Jensens blog her, hvor du bl.a. kan læse et indlæg om de seneste opdateringer til Skype for Business-klienten her og den nye feature “Busy on Busy” her.

Følge Thomas Lauersens blog her, hvor du bl.a. finder et indlæg om Hybrid Voice.

Vil du vide mere?
Kontakt Thomas Juhl Olesen, som er Skype for Business konsulent og har leveret løsninger til en lang række private og offentlige organisationer.
Eller Peder Lind Sørensen, key account manager hos Globeteam.

Nyheder


Koncepter

Digital ambition

Skal jeres it-indsats være mere forretningsorienteret? Globeteam hjælper dig med at udforme en digital ambition, som sikrer sammenhæng mellem it-indsats og strategi.
Cases

RPC Superfos – It skaber strategisk værdi

Superfos ønskede at koble IT og forretningen tættere sammen for at trimme og effektivisere […]

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


Er du Interesseret i at høre mere?

Få vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og bliv inspireret af spændende kundehistorier

Email

Fornavn

Efternavn

VirksomhedOptimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?