Om Globeteam

Rapport om digitalisering af sagsbehandlingen i Staten og en ny generation ESDH-systemer

Globeteams rapport er en analyse af, hvilke faktorer der er afgørende for, at de statslige myndigheder får succes med deres sagsbehandlingssystemer. Rapporten viser, at digitaliseringen i staten ofte hæmmes af manglende fleksibilitet og konfigurationsmuligheder i myndighedernes sagsbehandlingssystemer, og at specialudvikling er for dyrt og risikabelt.

Men analysen viser også, at der er håb forude. En ny generation af konfigurerbare ESDH-systemer er nemlig under udbredelse, og de har allerede vist deres værdi.

Du kan læse resumeet af rapporten her

Globeteams undersøgelsen er bygger på mere end 50 besvarelser fra statslige myndigheder, hvorfor vi har haft et godt grundlag for vurderingerne i rapporten. Rapporten er udført af Inge Bograd og Per Andreasen, der begge er specialister inden for digitalisering af offentlig sagsbehandling.

I undersøgelsen vurderer deltagerne blandt andet, at der i fremtiden er fire faktorer, der vil få stor betydning for den værdi digitaliseringen, giver dem som myndighed, og at de konfigurerbare procesplatforme med ESDH har potentiale til at udkonkurrere de eksisterende systemtyper.

 

Kom til gratis morgenbriefing den 19. maj

Hvis du mener, det kunne være relevant for jer, afholder vi gratis morgenbriefing den 19. maj på Kosmopol ved Nørreport Station fra kl.8:30-10:45, hvor vi sætter fokus på de nyeste trends indenfor ESDH.

På morgenmødet kan du også høre Thomas Hildebrandt, som er er leder af ITU’s forskningsgruppe for proces-intelligens, modellering og optimering, fortælle om, hvordan man får organisation, processer og it til at spille sammen og få eksempler på metoder til at kortlægge og dokumentere processer, og hvordan processerne kan digitaliseres i konkrete systemer.

Sted: KOSMOPOL, Fiolstræde 44, 1171 København K
Dato: 19. maj 2017 kl. 08:30 til kl. 11:00

Se det fulde program samt talere og tilmeld dig her

Hvis du vil vide mere om Globeteam-rapporten ”Behov for gearskifte: Ny generation af ESDH – Konfigurerbare procesplatforme” eller om arrangementet, er du velkommen til at kontakte Per Andreasen:

Per Andreasen
E-mail: pan@globeteam.com
Mobil: +45 2427 7131

Nyheder


Koncepter

Adgangsstyring

Opnå effektiviseringsgevinster og styrk tilgængeligheden af dine digitale services ved at give medarbejdere og kunder et samlet login til alle relevante applikationer.
Cases

Banedanmark – Fra vision til teknisk løsning

Trafikstyrelsen har pålagt Banedanmark at indføre en mere ensartet og gennemsigtig praksis for tilstandsvurdering […]

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


Er du Interesseret i at høre mere?

Navn:

E-mail:

Virksomhed:

Emne :

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?