Om Globeteam

Historie

Læs Globeteams historie – vi dannes af to konsulenter i 2001, og er i dag et succesfuldt konsulenthus

I år 2001 grundlagde to konsulenter Globeteam, og i dag fjorten år senere, hvor omsætningen har rundet 100 mio. kroner, arbejder godt 80 konsulenter med at optimere forretning og it hos nogle af de fremmeste private og offentlige virksomheder.

Globeteam blev dannet af bestyrelsesmedlem Erik Arnbak og nuværende direktør og bestyrelsesmedlem Claus Moldow i 2001. Begge kender hinanden fra tidligere, og på baggrund af et langt og frugtbart samarbejde besluttede de at etablere egen it-virksomhed med en unik forretningsmodel.

Unik forretningsmodel styrker engagement

I modsætning til andre konsulenthuse etablerede stifterne en unik forretningsmodel, som sikrer stærkt commitment mellem den enkelte konsulent, kunden og Globeteam qua et business-to-business aftaleforhold, hvor konsulenten er kontraktligt forpligtet af indgåede aftaler. Vores forretningsmodel er en væsentlig årsag til, at det hele tiden har været muligt at tiltrække og fastholde væsentlige og interessante kunder og kompetente og engagerede it- og forretningskonsulenter. Som kunde kan du her læse mere om forretningsmodellens fordele, og som konsulent kan du læse mere her.

Vores virksomhedskultur er båret af pionerånd og tæt samarbejde mellem 70 konsulenter, ledelse og bestyrelse. På få år er det lykkedes Globeteam at udvikle kundeporteføljen, kompetencefeltet og levere solide økonomiske resultater.

Historie – forretningsområder tilpasses kundernes behov

I 2001 tilbyder Globeteam ydelser indenfor IT Strategy, Project Management og Microsoft.

I 2003 kommer forretningsområdet ”Human Touch” til.

I 2004 overstiger omsætningen 20 mio. kr. og nyt forretningsområde ”ERP” etableres.

I 2007 overstiger omsætningen 60 mio. kr., og vi indgår et joint venture med lokal partner i Vietnam om etablering af et ODC (development center).

I 2010 gennemfører Globeteam en organisationsændring, hvor vores teams opdeles i en række mindre og væsentligt mere dedikerede teams.

I 2010 tilbyder Globeteam også et internt uddannelsesforløb for konsulenter og medarbejdere for at løfte alle mod en mere salgs- og kundeorienteret kultur. Uddannelsen gennemføres årligt fra 2010 til 2014.

I 2011 etablerer Globeteam en salgsafdeling for at drive og styrke account management for vores kunder.

I 2012  i takt med, at virksomheden vokser, og behovene i omverden ændrer sig, bliver konsolidering af strategi og ydelser nødvendig. Globeteam fokuserer således sine ydelser indenfor:

  • Business Consulting
  • IT-infrastruktur
  • Udvikling af software

I 2013 styrker Globeteam sine forretningsområder inden for Business Consulting yderligere med mange nye konsulenter og sælgere. Globeteams konsulentkompetencer strækker sig fra tunge forretningskonsulenter til dybe teknologispecialister, og det gør, at vi kan imødekomme kundernes behov for at kombinere deres forretningsenheders ambitioner og medarbejderes adfærd med it-afdelingens tekniske kompetencer og indsigt.

Samspillet mellem konsulentkompetencerne betyder samtidig, at vi rykker op i en hel ny liga, og gennemfører second opinion assessment af meget komplekse projekter inden for det offentlige, som har mediernes bevågenhed.

I 2014 etablerer Globeteam en afdeling i Jylland og indgår samarbejde med flere nye it-konsulenter, der får base i Jylland.

2014 er også året, hvor en af de oprindelige stiftere af Globeteam og formand for bestyrelsen, Erik Arnbak, overlader formandsposten til Mogens Elsberg, tidligere CEO for GN Netcom, der fremover skal udfordre ledelsen og Globeteams strategi.

 

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


Få vores nyhedsbrev

Modtag de seneste nyheder fra Globeteam og bliv inspireret af spændende kundehistorier

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?