Om Globeteam

Direktion og bestyrelse

Fleksibel og “flad” ledelsesstruktur

Globeteam har en åben og fleksibel ledelsesstruktur med få og synlige beslutningsveje. Den daglige ledelse består af adm.direktør Claus Moldow, økonomidirektør Steen Eckardt og lederne af de enkelte teams.

 

Claus Moldow er bestyrelsesmedlem og administrerende direktør for Globeteam. Claus har været beskæftiget i it-branchen i 20 år – væsentligt indenfor salg og ledelse. Claus var med til at omdanne ØK Data til en markedsrettet organisation og forestod salget af ØK Data/Netlog til Aston i 1999. Claus er medstifter af Globeteam i 2001.
Steen Eckardt er økonomidirektør i Globeteam A/S. Steen er endvidere direktionssekretær i GT Share A/S, der er en af de to hovedaktionærer i Globeteam A/S.
Morten Strunge Nielsen er projektdirektør i Globeteam og er ansvarlig for, at Globeteams produktion er topprofessionel, og kunderne således til enhver tid er tilfredse.

Erfaren og operationel bestyrelse

Globeteams bestyrelse er en erfaren og operationel bestyrelse med stor indsigt i og erfaring fra it- og konsulentbranchen.

consultant-photo
Mogens Elsberg tiltrådte som bestyrelsesformand i Globeteam i 2014 efter at have siddet som medlem af bestyrelsen siden 2003. Mogens er tidligere CEO for GN Netcom, og før det var han General Manager i Microsoft. Mogens har tidligere arbejdet hos IBM, hvor han har haft flere ledende poster blandt andet som direktør for IBM Consulting. I 2000 blev Mogens administrerende direktør for Aston og forestod i 2004 salget af Aston til Tectura efter velgennemført ”turn around”.
Mikael Konnerup er medlem af Globeteams bestyrelse og har siddet i bestyrelsen siden 2001. Mikael er stifter og administrerende direktør for Dico. Han har tidligere arbejdet for IBM, Superfos, Accumulator Invest og Olicom. Michael arbejder i dag indenfor vækstvirksomheder, informationsteknologi, strategiudvikling og økonomisk og finansiel styring.
Erik Arnbak er bestyrelsesmedlem i Globeteam og medstifter af Globeteam i 2001. Erik er som ejer og aktionær det visionære omdrejningsomdrejningspunkt i Globeteam og i en lang række andre virksomheder. Erik arbejder med bestyrelsesrådgivning for nogle af landets store virksomheder.
Claus Moldow er bestyrelsesmedlem og administrerende direktør for Globeteam. Claus har været beskæftiget i it-branchen i 20 år – væsentligt indenfor salg og ledelse. Claus var med til at omdanne ØK Data til en markedsrettet organisation og forestod salget af ØK Data/Netlog til Aston i 1999. Claus er medstifter af Globeteam i 2001.

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


Er du Interesseret i at høre mere?

Navn:

E-mail:

Virksomhed:

Emne :

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?