Vores Konsulenter

Tonny Pedersen

Tonny Pedersen

  • Team: Business Consulting
  • Stilling: Globeteam Associate
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 5186 8880
  • E-mail: top@globeteam.com

Tonny Pedersen er en stærk team- og projektleder med mere end 15 års international erfaring i IT-branchen med base i hhv. Danmark og udlandet.

Han har solide kompetencer inden for international distance projekt- og teamledelse og har bred erfaring inden for behovsafdækning, implementering, tilpasning, drift og forankring af ny teknologi, såsom Learning Management Systemer, videndelingsportaler, Content Management, CRM, e-Commerce, IT Service Management og Application Performance Management løsninger. Derudover er Tonny ekspert inden for målretning og sammensætning af læringsmateriale samt undervisnings- og certificeringsprogrammer.

De seneste 10 år har Tonny haft det globale ansvar for uddannelsessystemer og undervisningsprogrammer med et team spredt over flere lande og kontinenter hos Dynatrace (tidligere Compuware APM). I denne periode har han stået i spidsen for en række strategiske projekter, der involverede uddannelse og læringsprogrammer for mere end 25.000 medarbejdere, partnere og kunder over hele kloden.
Tonny har arbejdet på det strategiske niveau med fokus på udvikling og salg af uddannelse, organisatorisk forankring, sikring af opbakning hos ledelse og øvrige stakeholders til programmer og projekter. Sammen med sit team har han identificeret og bygget uddannelsesindhold, kompetencestrategier, læringsaktiviteter og programmer samt tilpasset Learning Management Systemerne til at støtte uddannelsesprocesserne.

Desuden har Tonny erfaring med rollebaseret e-Learning, workshops og teambuilding, traditionel og virtuel klasseværelse uddannelse, test og certificeringer.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?