Vores Konsulenter

Kent Peter Gaardmand

Kent Peter Gaardmand

  • Team: Infrastruktur
  • Stilling: Globeteam Associate
  • Mobil: +45 9363 0888
  • E-mail: kpg@globeteam.com

Kent arbejder som seniorkonsulent indenfor Microsoft infrastruktur med særligt fokus på Cloud og virtualisering.

Kent har flere års erfaring med design, drift og implementering af cloud-teknologier, identitetsstyring, system management, virtualisering, storage og netværk. De seneste år har været fokuseret på infrastruktur-arkitektur og i særdeleshed cloud-migrering og integration.

Han kommer senest fra en rolle som konsulent, hvor han påtog sig rollen som cloud-rådgiver, driftsansvarlig og systemarkitekt for en af Danmarks største Azure-kunder. Her har han planlagt og udført en omfattende migrering og konsolidering af ressourcer på den seneste version af Azure-platformen.

Derudover har Kent foretaget cost-besparende initiativer ud fra analyse af forbrugsmønstre og indblik i kundens forretning. I denne rolle deltog han løbende i dialoger med udvikler og Microsoft for at sikre kunden de bedste mulig løsninger.

Kent har udover sine mange tekniske kompetencer også en naturlig evne til at kunne kommunikere på tværs af tekniske skel og forretningslag. Dette har medvirket til at Kent ofte har været drivkraften bag implementering og drift af tværfaglige processer såsom DevOps og teknisk projektledelse.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?