Koncepter

Vejen til cloud

Styrk både it og forretning med et cloud set-up, som tager udgangspunkt i organisationens kompetencer, krav og målsætninger.

Kom godt i gang med at udnytte mulighederne i cloud-services. På kun 3 uger hjælper Globeteam dig med at få udformet et fremtidsbillede og et roadmap for et optimalt sourcing og cloud set-up, som tager udgangspunkt i din organisations kompetencer, krav og målsætninger og styrker både it og forretning.

Læs mere

Med den rigtige sourcing-strategi får du en it-service, der er optimeret til den omkringliggende organisation, men etablering af en optimal strategi er i dag en kompleks proces, hvor alt fra servere over basissoftware til forretningsapplikationer og udvikling/services kan outsources.

I processen med at udarbejde en samlet sourcing-strategi er et af de væsentligste elementer at fastlægge, hvordan din organisation kan anvende cloud services mest effektivt. Cloud løsninger kan give en række besparelser og fordele i forhold til bl.a. skalerbarhed og fleksibilitet, men de er langt fra universelle. En succesfuld anvendelse af cloud-services kræver derfor en række overvejelser om, hvilke systemer der med fordel kan outsources til skyen, og hvilke der evt. skal beholdes i eget hus eller outsources til andre leverandører.

Globeteam tilbyder en kort, effektiv proces for en afklaring og revurdering af organisationens nuværende leverandørsituation og eventuelle cloud set-up, samt udarbejdelse af et roadmap for, hvordan du kan optimere jeres sourcingmix og anvendelse af cloud-services fremadrettet.

Bliv klar til cloud – på kun tre uger

Med Globeteams koncept ”Vejen til cloud” får du på kun 3 uger en oversigt over din nuværende sourcing – og cloud-situation samt et fremtidsbillede og et roadmap for, hvordan organisationen bedst udnytter og får forretningsmæssig værdi af cloud-services.
Konceptet tager udgangspunkt i en analyse, hvor vi først vurderer din eksisterende infrastruktur-platform og forretningssystemer samt evaluerer outsourcede systemer og afdækker serviceniveauet. Vi afklarer ligeledes den organisatoriske situation, vigtige forretningskrav og in-house kompetencer.

På baggrund af denne analyse hjælper vi dig med at definere mål for og et billede af organisationens fremtidige sourcing og cloud set-up. Som et værktøj til dette gennemgår vi bl.a. de tekniske og forretningsmæssige argumenter, der er for at vælge forskellige set-ups af henholdsvis outsourcing, insourcing og cloud til de forskellige systemer og applikationer.

Tre trin til effektiv udnyttelse af cloud-services

“Vejen til cloud” består af følgende trin:

Uge1. Indsamling og gennemgang af data om det nuværende sourcing og cloud set-up.
Herunder interviews med CIO og driftschef.

Uge 2. Evt. supplerende interviews og afholdelse af sourcing- og cloud workshops.
1. Workshop: Her færdiggør vi i fællesskab beskrivelsen af organisationens nuværende sourcing- og cloud set-up og får defineret målene for et optimalt fremtidigt set-up.
2. Workshop: Her afslutter vi arbejdet med at beskrive det fremtidige set-up og udarbejder et overordnet roadmap for de aktivieter, der skal iværksættes,

Uge 3. Dokumentation og afrapportering.
Vi udarbejder en kort rapport, som vi gennemgår på et afrapporteringsmøde.


Koncepter

Kommunal digitalisering

Globeteam har dyb indsigt i alle aspekter omkring den kommunale digitalisering, og har meget kompetente strategiske og tekniske konsulenter, der kan hjælpe kommunerne hele vejen.
Cases

Cloud revolutionerer udviklingen af nye it-løsninger hos Danmarks Miljøportal

Danmarks Miljøportal har med en gradvist mere avanceret brug af cloud forbedret adgangen til miljødata ved at reducere omkostninger og time-to-market

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


Er du Interesseret i at høre mere?

Få vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og bliv inspireret af spændende kundehistorier

Email

Fornavn

Efternavn

VirksomhedOptimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?