Om Globeteam

Globeteams konsulenter holder sig opdateret på Microsoft Build-konferencen

Et hold af Globeteams konsulenter fra udviklingsteamet har pakket kufferterne og er taget af sted til Seattle for at tage del i Microsoft Build 2017. Hos Globeteam lægger vi nemlig stor vægt på altid at være ajour med de seneste nyheder og tendenser i it-verdenen.

Microsoft Build er en årligt tilbagevendende konference for udviklere. I år finder den sted den 10. – 12. maj i Washington State Convention Center, Seattle, WA. Programmet er spækket med solidt, fagligt indhold, og Microsoft stræber også efter at levere nogle sjove overraskelser undervejs.

Konferencens omdrejningspunkt er de nyeste teknologier og de spændende planer, fremtiden byder på, og som altid er Microsoft Build fyldt med stærke tekniske sessioner og indlæg såvel som muligheden for at netværke med og tage ved lære af andre i branchen. Og forventningerne  til dette års konference er da også at dygtiggøre os samt at høre de seneste trends indenfor AI, robotics, Advanced Analytics og machine learning.

Læs mere om de forskellige sessioner på årets konference her

Livestream fra konferencen her

 

Fakta om Microsoft Build

  • Microsoft Build (eller //build/) arrangeres af Microsoft
  • Konferencen blev afviklet første gang i 2011 og er en årligt tilbagevendende begivenhed
  • Konferencen er målrettet software- og webudviklere, som bruger Windows, Windows Phone, Microsoft Azure samt lignende Microsoft-teknologier
  • Microsoft Build er en efterfølger af de tidligere udviklerbegivenheder: Professional Developers Conference (en sjælden begivenhed, der omfattede udvikling af software til Windows-operativsystemet) og MIX (som omfattede webudvikling centrering om Microsoft-teknologi som Silverlight og ASP.net)
Nyheder


Koncepter

Kommunal digitalisering

Globeteam har dyb indsigt i alle aspekter omkring den kommunale digitalisering, og har meget kompetente strategiske og tekniske konsulenter, der kan hjælpe kommunerne hele vejen.
Cases

Kromann Reumert går i skyen med omtanke og et solidt fundament af sikkerhed

Kromann Reumert valgte i samarbejde med Globeteam at flytte deres maildata i skyen og fik hurtigt skabt en it-sikker løsning, som har medført besparelser både på sikkerhedsomkostninger og på drift og som gør, at advokatvirksomheden kan fokusere mere på forretningsudvikling og de nye skærpede krav med EU-persondataforordningen.

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


Er du Interesseret i at høre mere?

Navn:

E-mail:

Virksomhed:

Emne :

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?