Om Globeteam

Følg Globeteam på de sociale medier og på vores blog

Følg Globeteam på de sociale medier og på vores blog, hvor du kan læse seneste nyt om forretningen og blive inspireret af vores konsulenter, som deler tips og viden inden for deres ekspertiseområder.

Klik på et ikon eller det tilhørende link for at komme direkte til en af Globeteams profiler.

 

På Globeteams virksomhedsside på LinkedIn kan du læse nyt om forretningen, blive inspireret af kundecases og finde information om vores arrangementer og ydelser.

 

På denne LinkedIn-fremvisningsside deler vi tips, cases, holdninger og nyheder om den kommunale digitalisering – både på strategisk og operationelt niveau.

 

Infrastruktur-teamet deler nyheder, tips og trends inden for it-infrastruktur på deres LinkedIn-fremvisningsside.

 

Få nyheder om forretningen, bliv inspireret af kundecases og find information om vores arrangementer og forskellige ydelser.

 

På Globeteams blog deler vores konsulenter deres viden inden for områderne it-infrastruktur og kommunal digitalisering, som, vi håber, kan give værdi og inspiration til dig, der sidder med nogle af de samme udfordringer.

 

På YouTube kan du se nogle af vores kunder fortælle om deres samarbejde med Globeteam og finde videoklip fra forskellige events, som Globeteam har arrangeret eller deltaget i.
Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?