Arbejde med de bedste

Hos Globeteam får du mulighed for at arbejde sammen med branchens allerbedste og mest erfarne konsulenter. Den særlige forretningsmodel, som er en middelvej mellem en fast stilling og et uafhængigt set-up, giver dig mulighed for sparring med dedikerede og dygtige kolleger. Det er en attraktiv samarbejdsmodel, hvor der er fokus på vidensdeling, samarbejde og samtidig god plads til det sociale.

Som konsulent i Globeteam bliver du tilknyttet et stærkt fagteam med en teamleder, hvor I har rig mulighed for at inspirere og udfordre hinanden fagligt; bl.a. afholdes der regelmæssigt teammøder og virtuelle fagfora. Samtidig giver Globeteams forretningsmodel og tværgående koncepter dig en unik mulighed for at arbejde tæt sammen med andre dygtige konsulenter omkring interessante og udfordrende opgaver på tværs af teams og faglige kompetencer.

Flere af vores udviklingsopgaver gennemføres i tæt samarbejde med vores partner i Vietnam, som sætter os i stand til at løse endnu større og mere komplekse opgaver hos kunder på højt kvalitetsniveau og til konkurrencedygtige priser.

Samarbejdet på tværs af teams og kompetencer betyder, at vi leverer stor forretningsmæssig værdi til kunderne, da vi kan være med hele vejen fra strategi, behovsafklaring, udvikling og implementering af den tekniske løsning samt ikke mindst den organisatoriske implementering. Samarbejdet betyder også, at du får adgang til spændende og større opgaver i både offentlige og private virksomheder og i forskellige brancher.

Bliv en del af Globeteam

Er du interesseret i at blive konsulent i Globeteam, så send en ansøgning og et CV til blivkonsulent@globeteam.com

Vi glæder os til at høre fra dig!